Vica Blochina a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Antena 1 pregăteşte show-ul verii, o emisiune care va aduna crema vedetelor. Vica Blochina, prezentatoarea “Telefonului de la miezul nopţii”, era şi ea printre participanţi, însă s-a văzut nevoită să refuze jobul. Motivul: operaţia care i-a distrus sânii.

Peste 10.000 de euro! Atât ar fi încasat Vica Blochina, fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă, dacă ar fi dat curs ofertei de a participa la show-ul pe care cei din Antenă îl pregătesc pentru această vară. Investiţiile în emisiune sunt enorme, vedetele alese pe sprânceană, însă, cu toate astea, blonda originară din Lituania a fost nevoită să refuze oferta de a participa.

Şi asta nu pentru că formatul emisiunii - în care predomină sportul - nu i-ar fi plăcut, ci pentru că şi-ar fi pus sănătatea în pericol. Silicoanele pe care şi le-a pus, îi dau din nou bătăi de cap. "Sunt sigură că nimeni nu ar fi refuzat o asemenea emisiune, unică în România. Din păcate, eu nu am avut cum să dau curs ofertei lor pentru că riscam să am probleme grave de sănătate", ne-a declarat Vica.

Nu este pentru prima dată când blondina renunţă la un job bine plătit. "Din păcate, mi s-a mai întâmplat să nu pot participa la diverse show-uri din cauza acestor probleme medicale. Operaţia făcută mi-a adus numai neplăceri, plus că am pierdut mulţi bani", a precizat Vica.

Prezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, a explicat şi în ce constau, concret, riscurile:" Trebuia să particip la câteva probe fizice şi doctorul m-a sfătuit că este mai bine să nu risc. Implanturile cu silicon se puteau deplasa sau, mai rău, chiar s-ar putea sparge în anumite situaţii. Operaţia nereuşită făcută de Adina Alberts mă costă scump acum", ne-a spus vedeta.

Piţurcă, alături de fiul său, în urmă cu patru ani

simeon stalpnicul png

Are cu Piţi un băieţel de 6 ani

Vica a trăit 16 ani o poveste de dragoste cu selecţionerul Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băieţel, pe Edan (6 ani). În urmă cu aproape doi ani, blondina l-a dat în judecată pe antrenor, cerându-i să-şi recunoască băiatul şi să plătească pensie alimentară. Judecătorii au decis că Edan este fiul lui Piţurcă şi că va primi pensie alimentară 10.000 de euro pe lună. Piţi a tărăgănat cât a putut procesul şi a contestat deciziile.

Trebuie să se opereze din nou

Vica a fost operată în mai 2012, însă problemele au apărut imediat după intervenţia chirurgicală. Cusăturile i-au plesnit şi a fost nevoită să intre pe mâna medicilor pentru că rana i se infectase. Ulterior, a avut dureri uriaşe, iar silicoanele au luat-o la vale. A decis să se opereze din nou, de această dată la o clinică din afara României.

“Trebuie să fac reconstrucţie, dar nu am timp momentan”, a precizat blondina. Adina Alberts, viitoarea doamnă Cataramă, a fost cea care a operat-o pe fosta amantă a lui Piţurcă. Vica s-a plâns public de nereuşita intervenţiei chirurgicale, iar medicul de la clinica “Care Zone” a decis să o dea în judecată pentru că i-a prejudiciat imaginea şi i-a cerut despăgubiri de 15.000 de euro. Vica a ripostat şi a ameninţat şi ea cu procesul.

Aşa arată, după operaţie, sânii Vicăi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net