Vica Blochina: «Edan a aprins o lumânare şi s-a rugat să vină tati la el»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Procesul de recunoaştere a paternităţii intentat de Vica Blochina selecţionerului Victor Piţurcă pare fără sfârşit. Ieri, s-a judecat la Curtea de Apel o nouă solicitare a selecţionerului de suspendare a deciziei plăţii pensiei alimentare către fiul său, Edan. Puştiul de 6 ani simte din ce în ce mai acut lipsa tatălui şi s-a rugat la Dumnezeu ca Piţi să vină să-l vadă.

Vica Blochina, femeia care s-a iubit cu Victor Piţurcă mai bine de 16 ani, l-a dat în judecată pe antrenor în decembrie 2011, în toamna aceluiaşi an fiind momentul în care fostul fotbalist a decis să rupă orice relaţie cu lituanianca. Tot de atunci, selecţionerul a „uitat" că are un fiu, Edan, pentru care Vica se luptă în continuare în instanţă. Magistraţii l-au obligat pe tehnician să-şi recunoască fiul şi să-i plătească lunar 8.900 euro pensie alimentară şi 100.000 euro retroactiv.

Cel poreclit „Satana" face tot posibilul pentru a nu da banii şi a cerut, de trei ori, suspendarea plăţii. Ieri, la Curtea de Apel a fost un nou termen în proces, însă instanţa a rămas în pronunţare, urmând ca astăzi să se dea o decizie, privind anularea sau nu a decizie de plată. „Piţurcă este mai interesat să aibă bani de ruletă şi de cazinouri, nu de viaţa fiului său", a spus, supărată Vica. Dincolo de stresul procesului, prezentatoarea emisiunii

simeon stalpnicul png

„Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2 a povestit un episod emoţionat petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

„Duminică am sărbătorit Paştele, că noi suntem catolici. L-am dus pe Edan la biserică şi am aprins lumânări. A aprins şi el şi i-am zis că poate să-şi pună o dorinţă. Mi-a spus că cel mai mult îşi doreşte să vină la el tati, că îi este dor de el", a spus, printre lacrimi, Vica. Îndurerată că bărbatul alături de care a stat 16 ani şi care şi-a dorit un copil cu ea extrem de mult nu-i mai dă semne de viaţă celui mic, blonda a mai spus: "Este din ce în ce mai greu pentru Edan. Nu vorbim despre Piţi în casă, dar el află de la grădiniţă, de la ceilalţi copii, ce face Piţi cu echipa naţională. Edan suferă că nu înţelege de ce tatăl lui nu mai vine să-l vadă".

Termen cu scântei

Ieri, avocatul lui Piţurcă a solicitat ca procesul să fie unul secret, însă judecătorii au respins această cerere. Apărătorul lui Piţi a obţinut o decizie pozitivă de la Judecătoria sectorului 2 privind poprirea pe salariu a selecţionerului, mai ales că acesta urmează să încaseze o primă de 100.000 de euro, jumătate urmând să intre în conturile Vicăi. „Ceea ce au făcut e ilegal. Nu am fost înştiinţaţi de procesul de acolo, nu am primit nici o citaţie la termen”, a spus avocatul Vicăi, George Alexandru.

Ce a spus Piţurcă în conferinţa de presă despre...

 ...Cornel Dinu: „E rivalul meu, duşmanul meu, nu ştiu cum să-l numesc. El a fost un mare jucător, dar ca om, e o jigodie umană, cum rar întâlneşti pe această planetă. Vorbesc foarte serios. El chiar merită să-l jignesc. Eu nu ştiu din ce trăieşte, este plătit din milă”. ...Liga 1: „Acest campionat este unul dintre cele mai slabe din istorie. Ăsta e adevărul. Avem echipe care au dispărut din fotbal, altele care suferă din punct de vedere financiar. Suntem la pământ”. ...Mutu: „Iniţial n-am vrut să-l convoc pe Mutu pentru aceste două jocuri, considerând că nu e la un nivel foarte bun fizic. Dar după ce l-am văzut la meciul cu Marseille, am discutat cu el şi am făcut un program. Să vină de sâmbătă la cantonament şi să respecte acel program, dar nu s-a întîmplat acest lucru. Mutu a şi plâns la un moment dat într-o discuţie la telefon cu Neagoe, a venit apoi şi la mine şi şi-a cerut scuze. A făcut totul ca să rămână la lot”. ...Dumitru Dragomir: „Eu cu acest om nu voi mai vorbi niciodată! L-am văzut la TV într-o emisiune, era roşu la faţă şi îmbrăcat cu un costum comunist. Era foarte urât. Dragomir zicea că dacă era în locul lui Mutu nu intra în teren la meciul cu Olanda... Asta e reacţie de om care conduce fotbalul românesc? Pe Dragomir întrebaţi-l ce face el pentru fotbalul românesc. Ce face el pentru 15.000 de euro pe lună? La un moment dat sfătuia echipe din România să se înscrie în Bulgaria. El îndobitoceşte lumea”. ...întâlnirea cu Gigi Becali, de dinaintea meciului cu Olanda: „La Amsterdam, Gigi a scos o cruce şi îmi arăta că-i batem cu 3-1. I-am zis: «Băi, Gigi, tu cu cine crezi că jucăm aici? Cu Bacăul?»”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net