Vica Blochina, supărată că Piţurcă plăteşte cu ţârâita pensia alimentară!

Vica Blochina se pare că a retras plângerea împotriva selecţionerului Piţurcă în privinţa plăţii pensiei alimentare restante pentru copilul lor, Edan, dar spune că problema a fost rezolvată parţial, scrie ziarulring.ro.

"Nu ştiu ce a făcut avocata mea, dar problema există în continuare. Piţurcă nu plăteşte în întregime pensia alimentară stabilită de instanţă, ci dă din când în când câte 500-800 de euro", a declarat pentru aceeaşi sursă vedeta Antenei 2, care în decembrie are o nouă înfăţişare la tribunal în procesul intentat de antrenorul naţionalei, prin care cere custodia exclusivă a copilului.

Vedeta spune că deşi Piţurcă cere în instanţă ca fiul lor, Edan, să fie crescut de el, acesta nu a mai vorbit cu micuţul de mai multă vreme, ba chiar l-a dezamăgit, nerespectându-şi promisiunile făcute.

"Edan are propriul telefon mobil în care e trecut şi numărul lui Piţi. Nu vrea să-l sune. Am observat că acum, când îşi vede tatăl la TV, se întoarce cu spatele. Înainte zicea, încântat, «Uite-l pe tata!». Cred că s-a supărat pe Piţi.

Acum ceva vreme m-a sunat că vrea să meargă cu Edan, în weekend, la el la fermă. Bineînţeles că am fost de acord, pentru că nu vreau să-l îndepărtez pe copil de tatăl lui.

A doua zi, Edan şi-a pregătit bagajele, i-a făcut un desen drept cadou şi... Piţi n-a mai venit, n-a mai sunat, copilul l-a aşteptat degeaba", a povestit Vica pentru Ring..

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Bouchard2 jpg
Procesiune cu relicva Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea / Foto Arhiepiscopia Romano-Catolică
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg