Vica: «Eu cred că Piţi a plâns când l-a văzut pe copilul nostru la televizor»

Ultima actualizare:

Frumoasa blondă a dezvăluit că Piţi este un bărbat foarte gelos, acesta fiind şi principalul motiv pentru toate certurile pe care le-au avut în timpul celor 16 ani. "Tot timpul suna, unde eşti, cu cine eşti, te-am sunat acum 3 minute şi nu ai răspuns, de ce nu ai răspuns. Este un bărbat foarte gelos şi posesiv", a povestit Vica.

Pe de altă parte, prezentatoarea de la Antena 2 susţine că niciodată nu i-a cerut lui Piţi să renunţe la familia lui, pentru că se simţea intimidată de el. "Piţi mă domina. Este singurul bărbat care mă aducea cu picioarele pe pământ. Să nu uităm că el e cu 20 de ani mai mare ca mine. Când vorbeam la telefon mai reuşeam să îi spun câte ceva din ce simţeam, dar când eram faţă în faţă, nu mai puteam. El nu vorbea niciodată despre familia lui, dar mi-a spus că e separat de soţie, că dorm separat. Şi eu îl sunam la orice oră din zi sau noapte şi niciodată nu s-a întâmplat să nu poată vorbi sau să se ferească de mine."

Deşi nu au mai vorbit din 2011, Vica e sigură că Piţi s-a emoţionat când l-a văzut pe Edan la televizor. "Victor este un om sensibil, eu l-am văzut plângând cât am fost împreună. Eu sunt sigură că el a plâns când a văzut ce copil are. Să ştii că şi eu mă emoţionez când aud ceva de el. Acum, când toată lumea îl înjură, eu mă supăr, nu îmi pică bine."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net