Vica, goală complet! Fosta amantă a lui Piţurcă ne arată ceea ce până acum a văzut doar selecţionerul

simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă are probleme la echipa naţională dar şi în viaţa particulară. Femeia cu care s-a iubit 16 ani şi care i-a dăruit un fiu, Vica Blochina, merge până în pânzele albe în instanţă pentru a obţine pensia alimentară cuvenită lui Edan, 6 ani.

Dincolo de întâlnirile cu avocaţii, drumurile la procese şi job-ul de prezentatore de la Antena 2, gazda emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" îşi face timp şi pentru ea. Vica merge zilnic la sală, face masaje de întreţinere şi tratamente de înfrumuseţare, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

Şi de privelişte nu se bucură doar apropiaţii frumoasei originare din Lituania, ci, mai nou, şi fanii ei de pe reţelele de socializare.

simeon stalpnicul png

Asta, mai mult ca sigur, spre disperarea selecţionerului Piţurcă, conştient de „bunăciunea" pe care a pierdut-o în urmă cu aproape doi ani, de când a dispărut complet din viaţa Vicăi şi a fiului său, Edan.

simeon stalpnicul png

Blonda a postat câteva fotografii provocatoare: dezbrăcată complet, însă nu a lăsat să i se vadă corpul în întregime. Suficient însă ca imaginaţia bărbaţilor să o ia razna.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Burleanu, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg