«Victima» lui Tabără a fugit din București

Ultima actualizare:

    Cristi Tabără  a negat toate  acuzaţiile
Cristi Tabără a negat toate acuzaţiile

Scandalul în care l-a târât pe Cristi Tabără i-a adus numai necazuri Alinei Bodnaru, mama fetiţei care susţine că a fost abuzată de omul de televiziune.

Tabără riscă o condamnare. Toţi martorii sunt de partea victimei

Fosta iubită a jurnalistului, Alina Bodnaru şi fiica ei, Alexandra, au început de ieri şedinţele de consiliere psihologică. Cele două s-au mutat de curând în oraşul Balş, din judeţul Olt, iar femeia a cerut ajutorul psihologilor de la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt pentru a trece mai uşor peste trauma suferită atât de ea, cât şi de fiica ei.

"Ne-am mutat la Balş din cauza scandalului în urma căruia eu mi-am pierdut serviciul. E mai bine aici pentru fată, e un oraş mic şi va sta liniştită, departe de scandalul cu fostul meu iubit", a spus Alina Bodnaru.

Mama fetiţei «abuzate» de Tabără trăieşte din banii părinţilor!

«Scandalul Tabără», o răzbunare?

Cele două vor face terapie timp de mai multe săptămâni. "În acest caz este vorba despre un abuz împotriva unei minore. Colegii mei au făcut o evaluare la domiciliul minorei şi au întocmit o anchetă socială. Atât ea, cât şi mama sa vor începe şedinţele de consiliere în cadrul Complexului de Servicii "Sfântul Ştefan" din Slatina. În urma evaluării, vom face un raport să vedem dacă se confirmă semnalele acestui abuz. Dacă într-adevăr, fata a fost supusă unui abuz emoţional, aceste semnale se vor cunoaşte, iar noi o vom ajuta să treacă peste ele", a spus Cristina Naie, din cadrul DGASPC Olt.

Cristian Tabără, acuzat că a agresat o altă minoră

Dată afară de la «Acces direct»

La sfârşitul lunii iulie, Cristi Tabără a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe Alexandra Bodnaru, de 12 ani, fiica fostei sale iubite, Alina Bodnaru. Punctul forte al celor care acuză constă în declaraţiile martorilor care susţin cauza victimei.

Şi avocatul familiei Bodnaru confirmă acest aspect care ar putea să-l trimită pe Tabără după gratii. În urma scandalului, femeia a fost dată afară de la "Acces direct", unde lucra ca reporter, şi a fost nevoită să se mute în casa părintească din Balş, pentru a scăpa de presiuni.

simeon stalpnicul png

«Cristi Tabără m-a ameninţat să nu fac scandal»

Femeia care l-a acuzat pe Tabără că i-a molestat fiica, dată afară de la Acces Direct!

Tatăl presupusei victime a lui Tabără: "Cristi a recunoscut în faţa mea"

Fetiţa este înscrisă acum în clasa a VII-a la o şcoală din localitatea olteană, unde a fost acceptată de colegi fără probleme, după cum spune mama ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net