┬źVictima┬╗ lui Tab─âr─â a fugit din Bucure╚Öti

image
Cristi Tabără a negat toate acuzaţiile

Scandalul în care l-a târât pe Cristi Tabără i-a adus numai necazuri Alinei Bodnaru, mama fetiţei care susţine că a fost abuzată de omul de televiziune.

Tabără riscă o condamnare. Toţi martorii sunt de partea victimei

Fosta iubit─â a jurnalistului, Alina Bodnaru ┼či fiica ei, Alexandra, au ├«nceput de ieri ┼čedin┼úele de consiliere psihologic─â. Cele dou─â s-au mutat de cur├ónd ├«n ora┼čul Bal┼č, din jude┼úul Olt, iar femeia a cerut ajutorul psihologilor de la Direc┼úia General─â pentru Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului (DGASPC) Olt pentru a trece mai u┼čor peste trauma suferit─â at├ót de ea, c├ót ┼či de fiica ei.

"Ne-am mutat la Bal┼č din cauza scandalului ├«n urma c─âruia eu mi-am pierdut serviciul. E mai bine aici pentru fat─â, e un ora┼č mic ┼či va sta lini┼čtit─â, departe de scandalul cu fostul meu iubit", a spus Alina Bodnaru.

Mama feti┼úei ┬źabuzate┬╗ de Tab─âr─â tr─âie┼čte din banii p─ârin┼úilor!

┬źScandalul Tab─âr─â┬╗, o r─âzbunare?

Cele dou─â vor face terapie timp de mai multe s─âpt─âm├óni. "├Än acest caz este vorba despre un abuz ├«mpotriva unei minore. Colegii mei au f─âcut o evaluare la domiciliul minorei ┼či au ├«ntocmit o anchet─â social─â. At├ót ea, c├ót ┼či mama sa vor ├«ncepe ┼čedin┼úele de consiliere ├«n cadrul Complexului de Servicii "Sf├óntul ┼×tefan" din Slatina. ├Än urma evalu─ârii, vom face un raport s─â vedem dac─â se confirm─â semnalele acestui abuz. Dac─â ├«ntr-adev─âr, fata a fost supus─â unui abuz emo┼úional, aceste semnale se vor cunoa┼čte, iar noi o vom ajuta s─â treac─â peste ele", a spus Cristina Naie, din cadrul DGASPC Olt.

Cristian Tab─âr─â, acuzat c─â a agresat o alt─â minor─â

Dat─â afar─â de la ┬źAcces direct┬╗

La sf├ór┼čitul lunii iulie, Cristi Tab─âr─â a fost acuzat c─â a abuzat-o sexual pe Alexandra Bodnaru, de 12 ani, fiica fostei sale iubite, Alina Bodnaru. Punctul forte al celor care acuz─â const─â ├«n declara┼úiile martorilor care sus┼úin cauza victimei.

┼×i avocatul familiei Bodnaru confirm─â acest aspect care ar putea s─â-l trimit─â pe Tab─âr─â dup─â gratii. ├Än urma scandalului, femeia a fost dat─â afar─â de la "Acces direct", unde lucra ca reporter, ┼či a fost nevoit─â s─â se mute ├«n casa p─ârinteasc─â din Bal┼č, pentru a sc─âpa de presiuni.

simeon stalpnicul png

┬źCristi Tab─âr─â m-a amenin┼úat s─â nu fac scandal┬╗

Femeia care l-a acuzat pe Tab─âr─â c─â i-a molestat fiica, dat─â afar─â de la Acces Direct!

Tatăl presupusei victime a lui Tabără: "Cristi a recunoscut în faţa mea"

Feti┼úa este ├«nscris─â acum ├«n clasa a VII-a la o ┼čcoal─â din localitatea oltean─â, unde a fost acceptat─â de colegi f─âr─â probleme, dup─â cum spune mama ei.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg