Victor Becali 600 de milioane, impozit pe casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Să stai în Pipera nu e deloc confortabil. Aglomeraţie ma­­re, praf cât cuprinde,  canalizare ioc, iar mai nou dările către primărie au explodat.

Citeşte şi:

Victor Becali: "La Steaua e chin adevărat! Demult nu am mai văzut un joc aşa de slab"

Victor Becali : «Mutu nu se va schimba niciodată!»

Victor Becali: "Te duci tu, selecţioner, să vezi Luxemburgul? Aia e problema?"

Valoarea impozabilă pe 2010 e fixată în zona A din Voluntari la 1.853,8 lei mp pentru o casă din cărămidă. Adică de două ori şi ceva mai mult decât în buricul Capitalei, unde valoarea impozabilă ajunge la cel mult 806 lei mp.

Impozitul final reprezintă 0,12% din valoarea impozabilă, calculat pe metru pătrat. În aceste condiţii, cei care au case în Pipera plătesc impozite de zeci şi chiar sute de milioane pe an.

Victor Becali este cel mai bun exemplu. Pentru 3.000 mp construiţi, omul de afaceri a plătit anul acesta 600 milioane lei vechi. „La noi sunt cele mai mari impozite din ţară. Drumuri nu avem, apă curentă nu, canalizare nu. Însă, la impozite, oraşul Voluntari e Las Vegas", ne-a spus, indignat, Victor Becali.

Mugur Mihăescu, 70 milioane lei

Actorul Mugur Mihăescu locuieşte într-o vilă cochetă din Pipera, care are o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Impozitul îl usucă pe proprietar. „Anul acesta am plătit în jur de 70 milioane lei vechi. Este destul de mult", ne-a spus Mugur, care stă exact pe Şos.

Garcea are probleme cu Muzica

Mugur Mihăescu: «Mi s-a făcut lehamite de Garcea»

Teo Trandafir, 30 de milioane lei

Locuieşte într-un cartier rezidenţial din Pipera, într-o vilă de 250 de metri pătraţi construiţi. Reşedinţa vedetei de televiziune include mansardă, garaj, curte şi a fost estimată la preţul de 450.000 de euro. Potrivit noilor norme fiscale, ea plăteşte un impozit anual de 30 milioane lei vechi.

Dana Săvuică, 25 de milioane lei

Are o vilă frumoasă în Pipera, cu vedere la lac. “Casa are în jur de 200 mp, nu e foarte mare, iar de plata dărilor se ocupă soţul meu”, ne-a mărturisit frumoasa vedetă, care achită un impozit pe casă de 25 milioane lei vechi.

Gigi Becali nu plăteşte nimic

Pentru vila de 1.000 mp din Pipera, Gigi Becali ar trebui să dea un impozit de 100.000 milioane lei vechi. El nu scoate nici un chior din buzunar. "Casa e pe numele mamei care a fost deportată şi nu plăteşte impozit", ne-a spus Gigi.

Vezi şi:

Dana Săvuică: «Eu şi soţul meu muncim mult ca să ne menţinem un nivel de trai decent»

Marcu şi Săvuică, la poker, cu sânii la vedere

«Vrăjitoarea» Dana Săvuică, botine de 13 milioane

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net