Victor Becali: "Un egal cu Franţa ne-ar fi la îndemână"

Ultima actualizare:

"Nu sunt optimist în sensul că nu sper la o victorie cu Franţa. Un egal ne-ar fi la îndemână, avem o echipă care se apără bine şi cred că se poate. Vreau să fiu realist, nu mă hazardez. Dacă va fi o victorie, sunt primul care laud pe toată lumea. E nevoie de linişte înainte de acest meci, să nu se mai spună pe urmă că nu au reuşit să facă mai mult din cauza presiunii mediatice. Cred că Tănase a avut evoluţii bune în ultimul timp şi ar fi meritat să fie acolo", a comentat Becali la sportro.

În schimb, jucătorii sunt mult mai optimişti şi cred că pot câştiga la Paris. „Chiar dacă sunt critici, România are puterea să învingă la Paris. Depinde de noi jucătorii ce putem face pe teren. E clar că avem nevoie de victorie. Dacă va fi un egal, vom depinde şi de alte rezultate. Dacă Belarus a reuşit o victorie în Franţa, nici României nu îi este imposibil acest lucru. Important e să dăm noi mai mult decât în meciurile cu Albania şi Belarus. Belarus a putut să învingă în Franţa, dar a avut jumătate de ocazie cu noi", a spus Răzvan Raţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net