Victor Slav a dezvăluit câte operaţii estetice şi-a făcut Bianca Drăguşanu

Prezentatorul Pro TV a povestit pentru Ilinca Vandici şi Adrian Artene despre eforturile pe care le depune pentru a se menţine în formă.

"Nu este uşor să araţi aşa. Este vorba de 20% sport şi 80% dietă, alimentaţie. Înainte de o şedinţă foto nu beau apă câte trei zile. În ultima zi, pentru că nu mai puteam să suport, m-am dus şi mi-am luat apă distilată. Aceasta este cea mai pură apă existentă. Se foloseşte în special pentru conducte, pentru că nu oxidează", a declarat Victor.

Slav a vorbit despre operaţiile estetice ale iubitei lui şi a mărturisit că o consideră o femeie frumoasă, indiferent de kilogramele în plus sau în minus pe care Bianca le are sau le va avea.

"Bianca este o femeie care arată foarte bine. Foarte, foarte bine. Şi asta deranjează. E uşor să stai acasă, să bagi bere şi seminţe şi să comentezi. Bianca era o femeie foarte frumoasă chiar şi când avea cu peste 30 de kilograme în plus. Trăsăturile se văd.Multe femei mulţumesc lui Dumnezeu că există poze cu Bianca cu aceste kilograme în plus. Aşa au şi ele o scuză", a spus vedeta.

Victor a discutat despre problemele unor oameni cu greutatea şi modul în care acestea pot fi rezolvate. "Grăsimea modifică foarte mult fizionomia feţei. După ce o persoană ţine dietă şi dă jos atâtea kilograme, nu o mai recunoşti. Mama mea a slăbit cam 27 e kilograme şi eu pur şi simplu nu am recunoscut-o apoi. Şi era mama mea", a comentat prezentatorul.

"Mi se pare o aberaţie că Bianca este anorexică. Cine spune acest lucru, ar trebui să citească în DEX ce înseamnă acest lucru. Este o boală foarte gravă", a completat acesta.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
1 zid jpg
Atac cu cutitul in Las Vegas FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
infarct miocardic
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg