VIDEO Din 29 martie, emisiunea Mondenii se reinventează la Prima TV

Ultima actualizare:

    Mondenii vă aşteaptă în fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.30, la Prima TV
Mondenii vă aşteaptă în fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.30, la Prima TV

În fiecare sâmbătă seară, emisiunea va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct. În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză.

În noul sezon Mondenii, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie. Veţi putea urmări o serie nouă de rubrici-parodie, realizate live, în platou, dar şi materiale filmate. Emisiunea va începe cu un moment de stand-up combinat cu skech. Va urma apoi rubrica "News" prezentată de personajul Andreea Esca, interpretat de Andreea Grămoşteanu, în care vor fi dezbătute ultimele ştiri politice şi sociale. "Etapa sportivă" va rezuma live întreaga săptămână din fotbal, box şi alte sporturi. Talk-show-ul serii se va desfăşura direct sub ochii (tele)spectatorilor, dezbătând subiecte fierbinţi despre mondenităţi. Emisiunea va fi completată de un skech special, realizat în direct, la care va contribui şi invitatul surpriză, dar şi de momente muzicale, tratate fireşte într-o notă parodică.

De asemenea, veţi putea vedea şi materialele deja filmate: parodii de reportaje şi de documentare, o rubrică de film, una de reality, care va fi 100% improvizaţie, o rubrică de Youtube, dedicată celor mai hazlii filmuleţe virale, în care se vor implica cei mai vizionaţi Vblogeri de la noi. Nu vor lipsi nici parodiile la teleshopping, videoclipuri, româneşti sau străine, care vor include şi imagini de making-of, un sketch neobişnuit, cu mai multe variante de final, al cărui deznodământ este hotărât în direct prin intermediul Facebook-ului, de către fanii emisiunii.

În afară de contactul direct cu telespectatorii, prin intermediul televizorului, emisiunea îşi propune şi un contact direct cu utilizatorii de Internet, prin intermediul site-ului şi al Facebook-ului. De altfel, pauza publicitară va fi una activă, atât pentru publicul din platou cât şi pentru utilizatorii de Internet, un live stream urmând să arate ce se întâmplă în spatele show-ului, chiar în timp ce show-ul este în desfăşurare. Legat tot de mediul online, Mondenii îşi propun să menţină un contact direct şi interactiv cu publicul de pe site şi de pe Facebook în tot restul săptămânii, folosindu-se de un conţinut variat şi actual, care va cuprinde materiale video, poze, ştiri, concursuri etc.

Din 29 martie fiţi cu ochii pe Mondenii, în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net