VIDEO EXCLUSIV Adi Cristea s-a făcut băiat de casă! Cine l-a cuminţit pe fotbalist


    Adrian Cristea (foto:Facebook)
Adrian Cristea (foto:Facebook)

A ţinut prima pagină a ziarelor cu aventurile lui amoroase şi mai puţin cu performanţele în cariera de fotbalist, însă dă semne că s-a cuminţit. Adrian Cristea petrece mai mult timp în compania fostei logodnice, Denisa Nechifor, femeia care i-a dăruit o fetiţă, Rania, în vârstă de cinci ani.

 Bianca Drăguşanu poate să-şi ia «adio» de la "prinţul" Cristea. Fotbalistul cu lipici la femei frumoase are o relaţie stabilă şi solidă, bazată pe prietenie cu Denisa Nechifor, femeia care l-a făcut tătic în urmă cu cinci ani.

Potrivit tinerei, care a acordat un interviu în exclusivitate reporterilor emisiunii Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv, Adrian Cristea s-a apropiat din nou de fetiţa lor, Rania şi petrece din ce în ce mai mult timp cu micuţa.

simeon stalpnicul png

Gurile rele spuneau că cea care l-a îndepărtat de copil a fost chiar Bianca Drăguşanu. Pe vremea când roşcata era iubita fotbalistului, acesta îşi vedea copilul o dată la două săptămâni.

"La caracter seamănă cu mine, dar este timidă şi introvertită ca tatăl ei. Fuge când vede persoane străine. Petrecem foarte mult timp împreună. S-a creat o adevărată legătură între mine şi ea. Mergem la film, la mall la cumpărături, la restaurant şi încercăm pe cât posibil să-l implicăm şi pe tatăl ei în activităţile noastre.

Cât timp eu am fost plecată în S.U.A., două săptămâni, ea a stat mai mult cu el. De când este la Steaua a petrecut suficient timp cu Rania. Este greu să-şi laşi copilul cu bunicii, cu cineva care nu are aşa de multă experienţă în creşterea lui", a declarat Denisa Nechifor la emisiunea Click! de la Prima Tv .

simeon stalpnicul png

Tânăra de 30 de ani a povestit că se simte pregătită să-şi mărească familia.  "Parca a venit momentul să mai fac un copil, pentru că aşa văd la alţii şi asta este ceea ce îmi doresc. Oricine ar veni în viaţa mea, depinde foarte mult de el, de ce va fi în viaţa copilului meu. Adi rămâne tatăl ei", a mai spus fosta logodnică a fotbalistului la emisiunea Click!.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg