VIDEO EXCLUSIV Cine sunt grăsuţele din clipul lui Nelu&Micutzu. Cum s-au simţit la filmarea celui mai tare clip al verii

Ultima actualizare:
Grasute
Grasute

Noul hit al verii este fără îndoială melodia lansată de Nelu&Micutzu, "Cine e grăsuţa mea", care a spart toate topurile muzicale. Grăsuţele din videoclip au câştigat repede simpatia publicului şi toată lumea se întreabă cine sunt fetele. Băieţii ne-au mărturisit că grăsuţele sunt două actriţe amatoare, care doresc însă să-şi păstreze anonimatul.

Videoclipul piesei "Cine e grăsuţa mea" a câştigat rapid primul loc în topul preferinţelor românilor cu un simţ al umorului dezvoltat, care au apreciat creditul pe care Micutzu şi Nelu îl oferă femeilor supraponderale în defavoarea celor care arată foarte bine.

Grasute
Grasute

Artiştii ne-au spus că pentru alegerea fetelor a fost organizat un casting în urma cărora au fost alese protagonistele. Cele mai îndrăgite grăsuţe din România la momentul actual au 25 - 28 de ani şi sunt actriţe amatoare. Băieţii au spus că fetele ştiau ce urmează să facă şi că nu le-a deranjat deloc, că nu s-au simţit ofensate de nimic din ceea ce s-a întâmplat la filmări.

"Cele două fete din videoclupul piesei «Cine e grăsuţa mea» sunt două actriţe amatoare. Ele au fost alese în urma unui casting. Fetele sunt de vârsta noastră, au în jur de 25-28 de ani", au declarat Micutzu şi Nelu pentru Click!.

Grasute
Grasute

Micutzu şi Nelu au mărturisit că filmările au avut loc într-o atmosferă destinsă şi că fetele s-au amuzat grozav.

"Ştiau foarte bine ce fac şi nu le-a deranjat deloc. Mai mult decât atât, s-au amuzat pe toată perioada filmărilor.Intenţionăm ca atunci când videoclipul va strânge 2 milioane de vizualizări să facem public making off-ul clipului, pentru ca lumea să vadă cât de bine s-au distrat fetele", au mai spus artiştii.

Criticaţi pentru unele scene din clip, băieţii au ţinut să lămurească lucrurile şi au spus că nu poate fi vorba despre discriminare la adresa femeilor mai grase.

"Discriminarea ar putea fi la adresa femeilor care arată foarte bine, dar nu există discriminare. Totul a fost o glumă, de la început şi până la sfârşit", ne-au zis băieţii.

Grasute
Grasute

Cu toate că filmările pentru videoclip s-au desfăşurat într-un cadru destins s-a muncit serios: "Am munci foarte mult la clip. S-a filmat 12 ore continuu, plus alte 6 ore până a fost montat."


    Grasute
Grasute

Din păcate pentru fanele celor doi, aceşti nu sunt dornici de aventuri:

"Suntem familişti convinşi", a mărturisit Micutzu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net