VIDEO EXCLUSIV Pictoriţa Mariana Calfa face plajă pe castel! «Dacă nu mă bronzez...»


    Mariana Roşca
Mariana Roşca

Cu costumul de baie, cu ochelari şi cu pălărie de soare, pictoriţa s-a urcat pe acoperişul castelului desprins din basme, pentru a-şi bronza trupul. Mariana a mărturisit pentru emisiunea Click! că de 3 zile stă la soare pentru a se bronza, căci logodnicul ei a ameninţat-o că se va supăra pe ea dacă nu o găseşte "rumenită" de soare.

Mariana Calfa este dispusă să facă orice sacrificiu pentru logodniculo ei bisexual. Pictoriţa de la castel a mărturisit că bărbatul urmează să vină în România şi că face tot posibilul ca acesta s-o găsească bronzată, aşa cum îşi doreşte. Pentru a-i îndeplini dorinţa iubitului, Mariana face zilnic plajă pe acoperişul castelului său.

simeon stalpnicul png

"Mie îmi place foarte mult România şi-mi place la nebunie colţişorul acesta de Rai pe care eu l-am creat. Este un vis din copilărie, care iată că uşor-uşor s-a îndeplinit. Aici mă simt mai bine ca oriunde, pentru că aici mă simt în siguranţă. Aici nu dispare avionul, nu face maşina accident, sunt în siguranţă, trăiesc, e Bozo lângă mine, am familia, am prieteni dragi", a declarat Mariana Calfa pentru emisiunea Clcik!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

simeon stalpnicul png

Pictoriţa din castel are un motiv serios pentru care vrea să se mai „rumenească" puţin la soare: în 2 săptămâni, logodnicul ei va veni în România, iar Eric o vrea cu pielea maronie.

"M-am bronzat şi mai am de bronzat. Trebuie să fiu neagră. Aşa mă vrea Eric: neagră! A zis să fiu ca o indiancă. Dacă nu mă găseşte bronzată, se supără pe mine şi nu vreau", s-a confesat aceasta.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
foto1 bugetarib jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară