VIDEO EXCLUSIV Pictoriţa Mariana Calfa face plajă pe castel! «Dacă nu mă bronzez...»

Ultima actualizare:

    Mariana Roşca
Mariana Roşca

Cu costumul de baie, cu ochelari şi cu pălărie de soare, pictoriţa s-a urcat pe acoperişul castelului desprins din basme, pentru a-şi bronza trupul. Mariana a mărturisit pentru emisiunea Click! că de 3 zile stă la soare pentru a se bronza, căci logodnicul ei a ameninţat-o că se va supăra pe ea dacă nu o găseşte "rumenită" de soare.

Mariana Calfa este dispusă să facă orice sacrificiu pentru logodniculo ei bisexual. Pictoriţa de la castel a mărturisit că bărbatul urmează să vină în România şi că face tot posibilul ca acesta s-o găsească bronzată, aşa cum îşi doreşte. Pentru a-i îndeplini dorinţa iubitului, Mariana face zilnic plajă pe acoperişul castelului său.

simeon stalpnicul png

"Mie îmi place foarte mult România şi-mi place la nebunie colţişorul acesta de Rai pe care eu l-am creat. Este un vis din copilărie, care iată că uşor-uşor s-a îndeplinit. Aici mă simt mai bine ca oriunde, pentru că aici mă simt în siguranţă. Aici nu dispare avionul, nu face maşina accident, sunt în siguranţă, trăiesc, e Bozo lângă mine, am familia, am prieteni dragi", a declarat Mariana Calfa pentru emisiunea Clcik!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

simeon stalpnicul png

Pictoriţa din castel are un motiv serios pentru care vrea să se mai „rumenească" puţin la soare: în 2 săptămâni, logodnicul ei va veni în România, iar Eric o vrea cu pielea maronie.

"M-am bronzat şi mai am de bronzat. Trebuie să fiu neagră. Aşa mă vrea Eric: neagră! A zis să fiu ca o indiancă. Dacă nu mă găseşte bronzată, se supără pe mine şi nu vreau", s-a confesat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net