VIDEO EXCLUSIV Primele vedete care au încercat implanturile cu silicon. Dezvăluiri incredibile la emisiunea Click!

Ultima actualizare:

    Laura Andreşan
Laura Andreşan

Vedetele autohtone se pare că s-au înghesuit la cabinetele de chirurgie estetică încă de acum mai bine de un deceniu. Printre primele doamne care au apelat la bisturiu pentru a avea un bust generos au fost Catina Roman şi Luminiţa Anghel.  

Dacă Simona Traşcă a trecut de cinci ori pe la medicul estetician pentru a-şi ajuta bustul, alte vedete au avut mai mult noroc şi au rămas ani buni cu implanturile pe care le-au pus de prima dată. Invitată la emisiunea Click!, de joi seară, jurnalista Anca Bejan,a dezvăluit numele primelor doamne din peisajul monden care au vrut o mărire artificială a bustului cu implanturi de silicon.

simeon stalpnicul png

"Catina Roman este una dintre vedetele care a apelat la chirurgia estetică. S-a întâmplat acum 13 ani. Ea a scos din buzunar 3000 de euro şi a trecut pe la estetician imediat după ce a născut. Acum se pare că are probleme pentru că au fost garantate zece ani, dar de trei ani i-au cam expirat implanturile.

Moda asta cu silicoanele este foarte veche. Luminiţa Anghel a fost printre primele vedete care a apelat la implanturi. Sunt mai bine de şase ani de atunci", a explicat jurnalista Anca Bejan.

Catinca Roman

simeon stalpnicul png

Marina Dina

simeon stalpnicul png

Sunt şi destule vedete dâmboviţene, însă, care au rămas cu sechele după intervenţia de mărire a bustului.

"Marina Dina a plătit 4.000 de euro pentru prima operaţie, acele implanturile cancerigene, care erau să-i pună viaţa în pericol. Până la urmă şi le-a schimbat, dar a rămas cu cicatrice înfiorătoare.

Delia Matache este un caz fericit. Ea a scos din buzunar tot 4.000 de euro, iar Mihaela Rădulescu a scos din buzunar 5.000 de euro. Eu le respect pe cele care îşi plătesc operaţiile din banii lor şi nu fac această intervenţie pe barter.

A fost şi cazul Laurei Andreşan, în urmă cu mulţi ani. Starleta a fost nevoită să renunţe la implanturi din cauza problemelor de sănătate", a mai spus Anca Bejan.

Cristina Spătar

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Anda Adam a apelat şi ea la bisturiu. A plătit 3.500 de euro, pentru implanuri. Cele mai scumpe silicoane sunt cele ale Cristinei Spătaru. Ea a dat 8.000 de euro, dar a scăpat de griji, pentru că sunt garantate pe viaţă.

"Ea a avut deja două sarcini şi după naşteri arată senzaţional", a conchis Anca Bejan la emisiunea Click!, difuzată de luni pnă vineri, de la 22.30, la Prima Tv.

.

image
image
image
image
image
image
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg
vouchere vacanta concediu card 800x600 1 jpg