VIDEO EXCLUSIV Răduleasca şi-a tăiat nasul ca să fie mai tânără?


    Mihaela Rădulescu (FOTOGRAFII: CAPTURI ANTENA 1, CLICK!)
Mihaela Rădulescu (FOTOGRAFII: CAPTURI ANTENA 1, CLICK!)

Mihaela Rădulescu e într-o formă de zile mari la vârsta de 44 de ani. Face mult sport, mănâncă sănătos şi, deşi nu prea recunoaşte, apelează la chirurgia estetică. Venită pentru câteva zile în România, vedeta a apărut ieri în emisiunea iubitului ei, unde a afişat o nouă faţă: nasul puţin coroiat era în vânt, mai scurt, iar pomeţii, bine pronunţaţi.

Are un corp de invidiat, pe care îl întreţine cu foarte mult sport. Multe domnişoare şi-ar dori să arate ca Mihaela Rădulescu, care e trecută deja de prima tinereţe. Totuşi, vârsta se pare că îşi pune amprenta asupra feţei, din moment ce vedeta a trecut, de curând, prin cabinetul chirurgului estetician.

Sosită pentru câteva zile în România, ieri, diva a fost invitată în emisiunea iubitului ei, cu zece ani mai tânăr, Dani Oţil.

Acum: 05.06.2014

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ea şi-a prezentat cea de-a treia carte pe care a scris-o, „Cum iubesc bărbaţii". Aşa cum era de aşteptat, Mihaela a făcut senzaţie cu ţinuta ei, cu noua coafura şi cu noua nuanţă a părului. Însă surprizele nu s-au oprit aici. Diva părea mai tânără. Faţa mai luminoasă, tenul mai neted, iar nasul... mai scurt.

Înainte: 03.12.2013

simeon stalpnicul png

Aşa cum se poate observa şi în fotografii, mai ales în cele în care Mihaela apare din profil, nasul puţin coroiat s-a transformat într-unul puţin în vânt, este mai scurt, iar pomeţii mai proeminenţi. Comparând imaginile de ieri cu cele surprinse, de pildă, în decembrie, când Mihaela a participat la un eveniment în Bucureşti, se vede clar schimbarea pe faţa ei.

simeon stalpnicul png

Click! l-a consultat, însă, şi pe chirurgul estetician Călin Doboş, care, la rândul său, a comparat fotografiile. „Nasul este operat. Am văzut-o şi în realitate pe Mihaela Rădulescu şi ştiu că, înainte, avea vârful nasului puţin lăsat. În plus, era puţin coroiat. Acum, din ce văd în fotografii, nasul este ridicat. Unghiul dintre nas şi buză este perfect, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere al proporţiilor ideale, este mai bine. După părerea mea, este o operaţie reuşită, mai ales că ridicarea nasului este un factor care îţi dă o tuşă de tinereţe. Se ştie că, o dată cu vârsta, nasul se lasă, întrucât pielea nu mai este la fel de elastică. În privinţa pomeţiilor, se vede că au fost injectaţi, fiind mai proeminenţi, iar pielea mai întinsă", a explicat, pentru Click!, dr. Călin Doboş.

N-a recunoscut mulţi ani că are silicoane

simeon stalpnicul png

Mihaela Rădulescu nu este la cea dintâi operaţie estetică. Din contră, ea este una din primele vedete de la noi care şi-au mărit sânii. Cu mulţi ani în urmă, ea şi-a pus implanturi de silicon, la doctorul Constantin Stan, însă a negat că ar fi apelat la o astfel de intervenţie. Până în anul 2007, când, în cadrul unei emisiuni tv, a recunoscut: „Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Datorită doctorului Constantin Stan mă simt aşa de împlinită".

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg