VIDEO Oribil! Ce a văzut un bărbat în cafeaua pe care tocmai o băuse de la McDonald's


    Omul a găsit in paharul de cafea o mică surprizăCaptură video
Omul a găsit in paharul de cafea o mică surprizăCaptură video

Un bărbat din Canada a avut o surpriză cum nu se poate mai neplăcută după ce a băut o cafea de la un celebru lanţ de restaurante fast-food.

Ron Morais, din Fredericton, New Brunswick, şi-a cumpărat o cafea de la McDonald's şi, după ce a băut-o, a fost la un pas de leşin.

Nu cofeina era de vină, ci un soricel care se afla pe fundul paharului. Cel puţin asta susţine bărbatul, care a şi făcut câteva poze, pe care le-a trimis unor posturi de televiziune.

Clientul spune că a simţit un gust mai ciudat şi mai "greţos" în timp ce bea din lichidul fierbinte, dar nu s-a gândit niciodată că s-ar putea afla aşa ceva în băutura lui.

"Întotdeauna iau capacul pentru a lua ultima înghiţitură. De data asta, când l-am ridicat, am găsit o surpriză în paharul meu de cafea. Era un soarece mort", a povestit omul, potrivit telegraph.co.uk.

Reprezentanţii McDonald's din Canada au început o anchetă în acest "caz izolat" şi au făcut ulterior şi o declaraţie publică.

"Siguranţa şi calitatea produselor sunt o prioritate pentru McDonald’s Canada şi toate restaurantele noastre îşi desfăşoară activitatea după standarde înalte. Luam acuzaţiile care implică igiena foarte în serios. După această situaţie, franciza locală a demarat o investigaţie", se arată în declaraţie.

Autorităţile nu au găsit însă nimic suspect la fast-food-ul de unde a luat Ron cafeaua, menţionează cbc.ca.

Clientul nu se lasă însă convins de asta şi vrea să ştie, în continuare, cum a ajuns şoarele în cafeaua lui de dimineaţă.

cub lia bugnar png
horoscop jpg
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png