VIDEO România făcută de râs: ţiganii din Timişoara îi lasă pe englezi lefteri cu alba-neagra lângă Big Ben

Imaginile au fost postate pe Youtube de mai mulţi turişti din Timişoara care au plecat în excursie în Marea Britanie. Mare le-a fost surpriza timişorenilor când au avut ocazia să se întâlnească cu alţi români. Nu au avut timp de poveşti întrucât conaţionalii erau ocupaţi să câştige bani. Profitând de timpul limitat până la sosirea forţelor de ordine, ţiganii le-au arătat englezilor un joc autohton prin care, teoretic, pot câştiga bani frumoşi. În realitate, englezii au rămas cu buzele umflate şi buzunarele goale.

"Am apucat să filmez modul în care erau atraşi credulii în joc. Cineva câştiga mai multe ture la rând, iar atunci când se strângea o sumă mai mare de bani, brusc jucătorii pierdeau. Ţiganii nu s-au sfiit să spună că sunt români. Cum să mai ai curaj să scoţi capul din ţară când peste tot dai de ei", se întreabă timişoreanul care a urcat videoclipul pe contul personal de Youtube.

Şi saiba333 a fost în excursie la Londra şi a avut ocazia să se întânească cu ţiganii români. "Filmarea e făcuta la Londra. Ni s-a făcut o reclamă de zile mari", a spus timişoreanul.

CLICK AICI PENTRU ŞTIREA COMPLETĂ

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg