Violeta: «O să rup uşa cu Bote, când vine în ţară» VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cătălin Botezatu va avea de ales, în materie de femei, când se va întoarce din Egipt, unde filmează pentru Antena 1.Bianca, rămasă solo, după despărţirea de Adrian Cristea, a devenit un real pericol pentru Violeta, iubita oficială a designerului.

Bote a fost plecat din ţară timp de două săptămâni, însă, în lipsa lui, femeile care i-au trecut prin pat au început să se încaiere.

Cum Bianca s-a despărţit de fotbalistul Adrian Cristea, şi e liberă ca pasărea cerului, Violeta Babliuc îşi cam vede ameninţată relaţia cu celebrul designer.

Ca să o aţâţe şi mai mult, Bianca a lansat zvonul că s-a mai văzut pe furiş cu Cătălin şi în timp ce locuia în apartamentul lui Cristea.

Şi nicidecum nu a fost vorba doar despre întâlniri amicale, ci de partide fierbinţi de sex. Şi provocările nu se opresc aici. De o săptămână încoace, toată lumea mondenă vuieşte că Bianca şi Bote îşi vor pune pirostriile, zvon pe care Bianca nu se oboseşte să-l infirme.

Cu atâtea pe cap, Violeta a încercat în zadar să pară tare. Mai nou, ea vrea să îi ceară socoteală iubitului, într-o manieră deloc prietenoasă, semn că este un car de nervi şi de incertitudini: „Îl aştept pe Cătălin să revină din Egipt. Sunt supărată pentru tot ce se aude. Încă mai ţin la el, e normal să fiu şi geloasă. Vrea Bianca să se mărite cu Bote? Eu cred că e doar o speculaţie. Oricum, abia aştept să vină, o să rup uşa cu el !", a declarat Violeta, pentru emisiunea Clubbing Report, de pe www.click.ro.

Prin această ameninţare, Violeta a vrut de fapt să o lovească sub centură pe rivala ei, Bianca Drăguşanu, care anul trecut a fost ciufulită de Bote. El chiar a rupt uşa cu Bianca, într-un acces de furie, când a aflat că iubita lui de atunci trecuse prin apartamentul lui Adrian Cristea.

La auzul acestor vorbe, Bianca s-a înfuriat şi a luat atitudine: „Violeta se bagă şi ea în seama, că nu o bagă nimeni, chiar şi Cătălin o ignoră. Face aşa că probabil mă consideră un pericol. Eu sunt singură, nu sunt iubita lui Cătălin, afirmaţiile ei doar mă amuză", a declarat ea, în exclusivitate pentru ziarul Click!

Face iar emisiune cu femei superbe

Succesul emisiunii „Burlacul" i-a asigurat lui Bote un nou contract la Antena 1. Aşadar, din 3 februarie, în fiecare joi de la ora 20.20, îndrăgitul designer va reveni pe micul ecran în calitate de prezentator şi de jurat al show-ului „Next Top Model".

simeon stalpnicul png

Şi aici, Bote va fi înconjurat de femei superbe, 12 la număr, care se vor bate pentru un contract de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modelling din România. Alături de Bote, în juriu se mai află Mirela Vescan, Liviu Ionescu (MRA), Gabriel Hennessey şi Laurent Tourette.

Formatul "Next Top Model" este creat de celebrul fotomodel american Tyra Banks, care este şi prezentatoarea show-ului în SUA. Show-ul a debutat în SUA, în luna mai 2003 şi, în prezent, a ajuns la sezonul 14.

Citeşte şi:

Violeta: « Atât timp cât Bote e cu mine în pat, Bianca poate să facă ce vrea»

Bianca Drăguşanu: «Cristea m-a cerut de nevastă de multe ori!»

Violeta: «Îl părăsesc pe Bote dacă ma înşală»

Bote către Ioana Popescu: „Hai să facem dragoste!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net