Wilmark: «Uraaa! Sunt român»


    Wilmark, Lucas şi Ioana
Wilmark, Lucas şi Ioana

Bucurie mare în familia lui Wilmark. După zece ani în care a trăit pe plaiurile mioritice, îndrăgitul columbian a obţinut, în sfârşit, cetăţenia română. Simpaticului membru al juriului de la "Dansez pentru tine" nu i-a fost uşor.

E român cu acte-n regulă! Wilmark Rizzo Hernandez (32 de ani) a trecut cu brio, în urmă cu două zile, examenul pentru obţinerea cetăţeniei române.

"Trebuie să specific faptul că acest examen de obţinere a cetăţeniei este unul foarte serios şi dificil, fapt pentru care orice străin care doreşte să dobândească cetăţenia română trebuie să fie conştient de acest lucru şi să dea dovadă de respect faţă de acest demers şi să înveţe cât mai multe legate de subiectele obligatorii pentru examen", a declarat Wilmark pentru Click!

Cea mai grea materie, în opinia lui Wilmark, a fost Istoria, care i-a dat ceva bătăi de cap: „M-am luptat parte în parte cu dacii şi romanii pentru că nu prea înţelegeam cum e cu Decebal şi Traian şi am testam cunoştinţele de istorie ale prietenilor, care se întreceau şi se contraziceau să-mi explice cum s-a înfăptuit Marea Unire", a spus el.

    Mai citeşte:        Wilmark dansează la Braşov pentru bolnavii de cancer        Wilmark, plimbare cu măgarul în Santorini

Acum 14 ani, Wilmark a venit în România de la zeci de mii de kilometri depărtare, din Columbia, ţara cafelei şi a telenovelelor.

S-a integrat repede în peisajul monden autohton, ba mai mult, a reuşit să facă bani în ţara noastră de pe urma talentului său nativ: dansul.

În urmă cu 11 ani a deschis prima academie de salsa din România, acum doi ani s-a căsătorit cu Ioana, o româncă focoasă, tot atunci a devenit tată, iar acum este director de programe la radioul online ProFm Latino.

De asemenea, carismatica vedetă face parte din juriul concursului "Dansez pentru tine" (Pro Tv) încă de la prima ediţie a emisiunii, care se pregăteşte de începerea celuia de-al optulea sezon.

S-au căsătorit după 5 ani de iubire

14 iunie 2008 este dată sfântă în calendarul familiei lui Wilmark. Atunci, el a dus-o la altar pe Ioana, după o relaţie de 5 ani, ceremonia având loc la catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti.

Pentru marele eveniment, familia lui Wilmark a venit tocmai din Columbia. Cu o săptămână înainte de nuntă, Wilmark şi Ioana au făcut şi botezul fiului lor, Lucas, acum în vârstă de doi ani.

simeon stalpnicul png

Analia a cântat Imnul României

După mai bine de cinci ani în care a încercat să obţină cetăţenie română, Analia Selis se poate lăuda, în sfârşit, că este una de-a noastră.

simeon stalpnicul png

Solista de origine argentiniană s-a mutat de mai bine de şapte ani în România, iar în urmă cu cinci ani l-a cunoscut pe Răzvan, cu care s-a şi căsătorit între timp.

Pentru obţinerea cetăţeniei, ea a trebuit, printre altele, să demonstreze că ştie pe dinafară Imnul României.

Hennessey ştie toţi domnitorii

Cunoscutul fotograf de modă Gabriel Hennessey a venit în ţara noastră acum treisprezece ani, din Columbia, şi s-a acomodat atât de bine aici că nu mai vrea să plece niciodată.

simeon stalpnicul png

El a dat examen pentru obţinerea cetăţeniei române pe 14 aprilie 2005 şi, pentru a fi sigur de reuşită, Hennessey s-a apucat de învăţat cu jumătate de an înaintea testului.

Acum ştie toţi domnitorii şi toate operele scriitorilor români, plus formele de relief şi judeţele României.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg