Meghan Markle, protagonista unei rușinoase scene de sex! Ducesa e urmărită de trecutul controversat

21 octombrie 2022 11:18   Fapt divers
Ultima actualizare:

Meghan Markle nu poate scăpa de trecutul ei, oricât de mult ar încerca. Ducesa de Sussex a criticat, în cadrul podcastului ei Archetypes, un show TV din care s-a retras din cauză că s-a simțit obiectificată. Mulți i-au reproșat că este o ipocrită, întrucât la scurt timp a filmat o scenă de sex, considerată de-a dreptul «jenantă», pentru Casa Regală britanică.

Meghan Markle este din nou în centrul unei controverse, după ce a vorbit despre faptul că a renunțat să mai apară în show-ul TV Deal or no Deal, din cauză că s-a simțit obiectificată. Ducesa de Sussex a fost aspru criticată pentru aceste afirmații, reproșându-i-se că este o ipocrită, deoarece la scurt timp după ce a plecat de la emisiunea respectivă, Meghan a filmat o scenă erotică foarte HOT, pe când juca în serialul «Beverly Hills 90210».

Scena în care a jucat Meghan Markle și care a stârnit controverse o arată pe actuala ducesă de Sussex interpretând rolul fetei cu care personajul lui Ethan, jucat de actorul Dustin Milligan, o înșală pe iubita sa, Annie.

Această scenă a ajuns în atenția publicului, după ce Meghan Markle a criticat emisiunea TV «Deal or no deal». Ducesa de Sussex a spus că deși se afla pe scenă cu o mulțime de femei inteligente, rolul ei era doar acela de a arăta atrăgătoare și cât mai slabă. 

Meghan a spus: «Eram înconjurată de femei deștepte pe acea scenă, dar nu acesta era motivul pentru care eu eram pusă acolo. Știam că sunt mult mai mult decât o fată drăguță, m-am simțit obiectificată. Nu mi-a plăcut să fiu obligată doar să-mi etalez fizicul, iar apariția mea să nu aibă niciun fel de sens. Am fost redusă la acea tipologie de «femeie ușoară»»

Meghan Markle a adăugat că își dorește ca fiica ei și a lui Harry, Lilibet, să aspire să fie mai mult decât o «femeie ușoară».

Meghan Markle, ținta unui val de critici

Aceste afirmații ale ducesei de Sussex au făcut-o ținta unor critici foarte dure din partea unui expert regal care i-a reproșat că mușcă mâna ce a hrănit-o, deoarece a acceptat și alte roluri similare cu cel din show-ul TV «Deal or no Deal».

Una dintre actrițele care au făcut parte din distribuția show-ului Deal or no Deal a declarat că emisiunea nu le-a tratat niciodată ca pe «femei ușoare», ci doar le-a oferit oportunități în cariera TV.

Actrița Whoopi Goldberg a criticat-ope ducesa de Sussex din cauza comentariilor ei, spunând că afirmațiile sunt jgnitoare la adresa altor femei. 

Obiectificarea vine de fapt de la tine, are de-a face cu felul în care tu te-ai simțit și cu modul în care tu vezi de fapt femeile ce sunt reprezentate în astfel de show-uri. Asta înseamnă să fii actriță. Când ești pe o scenă joci diferite roluri. Asta e meseria" i-a transmis faimoasa actriță lui Meghan Markle

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe