#Exclusiv Click!

Ramona Bădescu, transformată radical. În ipostaza asta n-ai mai văzut-o!

5 septembrie 2022 9:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu (53 ani) este o prezență rară la  emisiuni dar și când apare face deliciul telespectatorilor!

                            Ramona Bădescu s-a transformat în Albă ca Zăpada

Așa s-a întâmplat în emisiunea “La Măruță”, de la ProTV. Celebra actriță și cântăreață din România, stabilită de peste 30 de ani la Roma, în Italia, a jucat rolul Albei ca zăpada în emisiunea lui Cătălin Măruță!

Citește și: Ramona Bădescu are planuri mari pentru viitor: «Aș mai vrea o fetiță sau gemeni»

Motivul a fost unul întemeiat, căci magicianul Magitot, poreclit de diva italiană “Mangitot” (mănânci tot) într-o altă ediție în care s-a intersectat cu el, tot la Măruță, a fost sărbătorit la ProTV.

Iată și: Ramona Bădescu, dezvăluiri despre relația cu fostul soț: "Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam"

Și pentru că s-a pus la cale o petrecere specială pentru el, cu personaje cunoscute din desenele animate, deoarece acesta organizează petreceri pentru copii, Ramona Bădescu pare să fi fost cea mai potrivită pentru a juca rolul celebrei Albei ca zăpada. Zis și făcut!

Vedeta și-a intrat în rol, și în momentul în care a pășit în platoul de televiziune, cu un cadou pentru Magitot, s-a dus glonț către el, cu zâmbetul pe buze. Vedeta i-a spus “Ia-mă în brațe!”, ca să rememoreze o scenă din binecunoscutul desene animat.

Mai află și dacă: Ramona Bădescu, dezvăluiri sensibile la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: "V-ați simțit judecată pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?"

Magicianul nu a stat prea mult pe gânduri, a luat-o în brațe pe Ramona Bădescu, costumată în personajul din poveste, și, în spirit de glumă, s-a îndreptat către ieșire, stârnind astfel zâmbetul lui Cătălin Măruță și al celor prezenți la emisiune!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe