Dan Negru, declarații impresionante la Radar De Media

26 octombrie 2022 17:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Negru, 51 de ani, a primit marți seara, 25 octombrie, la gala Premiilor Radar de Media, trofeul pentru Personalitatea media a anului 2022.

A fost desemnat personalitatea media a anului

Dan Negru este, fără îndoială, unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune din România. La gala de premiere, Dan Negru și-a făcut apariția la eveniment alături de mai multe colege de la Kanal D.

Participarea la gală nu a fost una formală, de altfel, Dan Negru fiind nominalizat la secțiunea „Cea mai bună emisiune TV”, cu producția „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D. A primit, însă, premiul pentru „Personalitatea media a anului 2022”, cea mai bună emisiune TV fiind desemnată „40 de întrebări cu Denise Rifai”, tot de la Kanal D.

Citește și: Dan Negru și Mihai Morar, „tun” de 100.000 de dolari! Cum și-au rotunjit vedetele veniturile

Am primit premiul ăsta aseară și am vrut să le spun celor mulți, aflați în sală, un adevăr: în televiziunea din România există discriminare de vârstă! O spun cu responsabilitate! Suntem singura țară din Europa și una din puținele din lume in care există discriminare de vârstă.

Elen de Generis, cea mai populară prezentatoare tv a momentului in America are 64 de ani. Răduleasca și Marin sunt "babe" la noi. Larry King si-a început cariera la 50 de ani. N-avea nicio șansa in România.

Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei din televiziunile românești trecuți de 40-50 de ani. Sunt puțini. Nu vârsta e scopul. Varsta e doar experiență! Și unii au mai multă experiență decât alții. E atât de simplu ...”, a transmis Dan Negru prin contul său de socializare, întărind mesajul din discursul de acceptare a premiului, din timpul galei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe