Florin Salam, prima cântare după externare. A rămas răgușit, după Covid

19 august 2022 13:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ultima lună, Florin Salam s-a simțit ca și când ar fi fost prins în mijlocul unei furtuni.

Florin Salam a ajuns în spital cu Covid, a dezmințit un zvon fals sinistru și, cum a ajuns acasă, a trebuit să își onoreze contractele și să revină la cântat.

De altfel, atunci când era pe patul de spital și a calmat spiritele, după ce vestea falsă că ar fi decedat a pus pe jar întreaga opinie publică, Florin Salam a mai oferit o informație importantă, mai ales pentru cei care îl antamaseră pentru petreceri.

A promis o revenire rapidă, de când era internat

„Regele manelelor” a asigurat, într-o transmisiune live, pe Facebook, că urmează să fie externat în câteva zile și, totodată, să își reia show-urile.

Astfel, joi seară, 18 august, una dintre petrecerile la care a animat atmosfera, spre delirul publicului, a fost majoratul Francescăi, fiica lui Fane Văncică, un nume sonor în lumea interlopă, din București.

Citește și: Vizibil slăbit și bolnav, Florin Salam, live pe Facebook, după ce „a murit” pe internet: „Luați în serios COVID-ul”

Un detaliu evident a putut fi observat în clipurile care au „scăpat” pe platformele online. Cu energia specifică și alimentat de admirația publicului, Salam a prestat un show de zile mari.

Se aude, totuși, pe înregistrări, că artistul încă are probleme cu vocea, după ce a trecut pentru a doua oară prin Covid 19.

Florin Salam va urca, în premieră, pe scenă alături de Betty, fiica lui cea mare

Atunci când încerca să își forțeze vocea, pentru a pune în scenă celebra „nebunie a lui Salam”, Florin era ușor răgușit, una dintre cele mai cunoscute sechele ale Covid.

A fost susținut, ca de fiecare dată de trupa sa, din care fac parte și soliști de back-up, astfel, publicul a reușit să treacă uțor peste acest detaliu și să se distreze la maxim.

Cântarea de joi seară ar putea fi considerată și o „încălzire” pentru un show de suflet pe care Florin Salam urmează să îl susțină la finalul lunii.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după complicațiile avute din cauza COVID-19?

Pe 27 august, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 19.00, Florin Salam va urca pe scenă, în premieră, alături de fiica sa, Betty Blue.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe