Xonia, în suferințe cumplite din cauza bolii autoimune. Cum s-a vindecat

12 iulie 2022 14:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Xonia a împărtășit pentru Click! detalii despre lupta pe care a dus-o cu boala autoimună de care suferă, însă pe care a reușit să o țină sub control. La un moment dat, ea a apărut în public cu fața umflată, lucru care i-a făcut pe cârcotași să comenteze dur. În realitate, ea suferea, însă a reușit să treacă peste toate.

Boala de care suferă Xonia

De-a lungul timpului, Xonia a recunoscut că a făcut sacrificii pentru faimă, punându-și chiar și sănătatea în pericol din cauza stresului cauzat de cariera aleasă, însă nu a renunțat nicio clipă la dorința sa.

Iată și: Boala care a dărâmat-o! Xonia, în suferință din cauza diagnosticului primit: „Am avut traume crunte”

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a uimit cu aparițiile sale publice. Xonia a apărut cu fața umflată, iar gurile rele au spus că reacția este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vina bolii autoimune de care aceasta suferă și pentru care lua, deja, tratament.

Mai citește și: Xonia, detalii neștiute despre despărțirea de miliardarul taiwanez

Poate că am fost foarte norocoasă că nu am putut să avem activitate din cauza Covid și a restricțiilor, pentru că am putut să mă concentrez asupra sănătății mele. Sincer, aveam nevoie de o perioadă în care să nu fie prea mult stres și pentru mine a fost momentul potrivit. Da, mi-a lipsit să nu pot să fac anumite lucruri, dar nu eram nici în forma maximă să fac asta.”, a mai spus Xonia.

De interes: Xonia, adevărul din spatele show-ului SURVIVOR: "Elena avea o problemă personală cu mine"

Xonia, fericită că poate merge la concerte!

Vedeta a ales muzica la vârsta de 8 ani și după o scurtă perioadă a semnat un contract cu o casă de discuri. În țara noastră, Xonia a avut multe colaborări cu nume grele din industria muzicală, iar acest lucru a propulsat-o în topul preferințelor românilor. Artistei i-a fost dor de scenă și iată că minunea s-a întâmplat.

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubitul milionar după doi ani de relație: «Mă susține în continuare»

Eu am fost nerăbdătoare să încep concertele. Am așteptat cu nerăbdare să fiu pe scenă. Mi-a fost dor și abia am așteptat să fiu alături de fani atât în București, cât și în toată țara. Am dus lipsa concertelor, chiar mi-au lipit tare'', ne-a declarat cântăreața.

Este foarte frumos când văd că lumea și-a reluat viața personală. E bine că putem să ieșim la restaurant, să ne plimbăm în aer liber, să călătorim, să petrecem, să ieșim cu prietenii. Îmi place să ies și să mă relaxez'', ne-a mai dezvăluit artista.

Nu rata și: Xonia o atacă pe Elena Chiriac, după eliminarea de la Survivor România: «A avut ceva cu mine. Se vedea pe fața ei»

O carieră impresionantă

Pe numele său real Loredana Sachelaru, s-a născută în Melbourne (Australia), dar s-a mutat în România, pentru a simți gustul celebrității. Se pare că alegerea  fost potrivită pentru că a reușit! 

Trebuie să citești și: Boala cu care Xonia a plecat la Survivor. A spus de ce avea fața atât de umflată

În cariera sa muzicală, aceasta a colaborat cu nume cunoscute ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe