Incredibil ce scoate Diana Gureşoaie din gură după ce a scăpat de pușcărie

22 aprilie 2015   Vedete românești

Este fata rea a showbiz-ului! Are 20 de tatuaje, şi-a vopsit părul în toate culorile şi a avut de-a face cu poliţia! La 5 februarie, a dat cu subsemnatul la Secţia de Poliţie nr. 19, fiind acuzată de proxenetism şi prostituţie. Înainte de Paşte, ea a scăpat de controlul judiciar. Cum se simte Diana Gureşoaie la două luni de la acest incident şi de ce i s-a pus porecla „strâmba lui Dodel” ne spune chiar ea, într-un interviu incendiar!

 • Ți- ai lansat un blog. Care este motivul?

Diana Gureşoaie: Este o pasiune de-a mea, un vis devenit realitate. Mi-am dorit dintotdeauna un blog unde să pot exprima cine sunt cu adevărat. Muncesc de ceva vreme la acest proiect, însă ca să ajungă la aceasta formă a fost nevoie de foarte multă muncă şi încă mai este. Dintotdeauna am fost foarte activă pe site-urile de socializare, unde publicam mereu poze cu ţinutele pe care le purtam. Primeam zeci de mesaje de la diverse fete care mă întrebau ce port în ziua respectivă sau de unde am achiziţionat un oarecare produs. Mi-era greu să răspund fiecărei persoane în parte, şi atunci am creat acest blog unde le răspund tuturor la întrebări. Sunt încă la început, dar blog-ul are deja destul de mulţi vizitatori unici. Sunt convinsă că în timp, poate deveni un business de succes.

 • Dar până să devină acest site o sursă de venit pentru tine, spune-mi, te rog, cum te întreții? Te ajută părinții?

Alt job nu am, pentru că blog-ul şi atelierul îmi ocupă aproape tot timpul pe care-l am. Părinţii m-au ajutat şi ei, normal. Am trecut printr-un moment dificil şi de obicei familia te sprinjină în astfel de momente.

 • Ai testat multe culori de păr și chiar tu ai spus că ești „cameleonică”. De ce ai ales blondul acum?

Cred că am avut părul vopsit în toate culorile. Roşu aprins, blond platinat, brunet intens. De fiecare dată când am vrut să fac o schimbare majoră în viaţa mea, am început cu o schimbare fizică. Dar asta facem toate, noi femeile, nu?!

 • Eşti o împătimită a tatuajelor. Câte ai în total şi ce semnifică pentru tine?

Îmi plac tatuajele foarte mult şi nu le găsesc deloc vulgare. Cred că atunci când ţi se potrivesc şi te priveşti în oglindă, nici nu le mai sesizezi. Efectiv fac parte din tine. Am în jur de 20 de tatuaje şi fiecare tatuaj în parte are povestea lui. Reprezintă principii de ale mele, lucruri în care cred.

 • Diana, eşti o fată din Olteniţa, care a ajuns la Bucureşti în urmă cu câţiva ani buni. Spune-mi de ce îţi este cel mai dor acum când te gândeşti la oraşul natal? Ce îţi aminteşte de copilărie? Mai ai prieteni acolo?

Mai am prieteni acolo cu care vorbesc frecvent. Nu am uitat de unde am plecat şi, deşi merg acolo destul de rar, pentru că viaţa mea acum se desfăşoară în Bucureşti, mă întorc mereu cu drag la părinţi şi la familie. Dor cred că îmi este de liceu, de perioada în care nu aveam griji sau responsabilităţi. Mereu spun că este greu să fii om mare.

 • Care sunt sfaturile cele mai preţioase şi cine ţi le-a dat?

Sfaturile cele mai preţioase mi le-au dat întotdeauna părinţii. Deşi, după cum se vede, n-am prea ţinut cont de ele. Am mers mereu pe premiza că trebuie să înveţi din propriile greşeli şi nu din greşelile altora.

 • Ai avut o relaţie cu Cristi Tănase care ţi-a adus notorietatea. Oamenii te reperează exact din acea perioadă şi tot atunci ţi s-a pus şi o poreclă. Te-a deranjat sau afectat în vreun fel că ţi se spune „strâmba lui Dodel”?

Nu mă afectează absolut deloc. Probabil pentru că nici măcar nu ştiu la ce se referă şi de unde această poreclă. M-am gândit tot timpul că e vorba de un defect fizic pe care nu cred că-l am. Şi atunci de ce m-ar deranja?! Cât timp nu mă regăsesc absolut deloc în această porecla, pe care recunosc că o găsesc odioasă, nu mă deranjează sau afectează în vreun fel.

 • Ţi s-a întocmit o listă pe care sunt Cristi Tănase, Adrian Ropotan, Codin Maticiuc, David Haye. Pe care dintre aceștia i-ai iubit cu adevărat?

Am avut câteva relaţii de-a lungul timpului. Unele de durată. Nu o sa încerc să mă dezic de nici unul, pentru că oricum ar fi inutil. Sunt zeci de articole referitoare la relaţiile mele sau presupusele mele relaţii. Şi atunci orice dezminţire ar fi complet inutilă. Mult este fabulă, puţin este adevăr. Dacă am avut o relaţie cu cineva, probabil că am avut şi sentimente. Alte motive nu găsesc pentru a fi implicat într-o relaţie de lungă durată.

 • Ok, acum aş vrea să ne întoarcem un pic în timp şi să vorbim despre o situaţie mai neplăcută. Numele tău apare într-un dosar de proxenetism şi prostituţie. Părinţii tăi, mama ta în special, probabil, a fost dărâmată de cele întâmplate. Cum a reacţionat când a aflat de la televizor în ce ești implicată?

Părinţii mei sunt oameni puternici şi încearcă să treacă peste cele întâmplate, la fel cum şi eu o fac. Relaţia mea cu ei nu a fost afectată în nici un fel şi punctul meu de vedere asupra evenimentelor a contat mai mult decât cel al mass media. Atât mie, cât şi lor, ni se pare extrem de uşor să-ţi dai cu presupusul într-o emisiune tv . Cei care o făceau (şi nu vreau să dau nume) nu aveau informaţii de nici un fel, ba, mai mult, informaţiile pe care le aveau în privinţa mea sau a familiei mele erau complet eronate.

Diana Gureșoaie: „Mă accept aşa cum sunt, cu bune şi cu rele”

 • Cum ţi-ai petrecut sărbătorile având în vedere că în Săptămâna Mare ai aflat că ai scăpat de control judiciar?

Cum oricine îşi poate imagina, am fost mult mai liniştită. Aveam nevoie de libertate de mişcare pentru a-mi putea dezvolta business-ul. Acum am mult mai multe responsabilităţi, dar şi o dorinţă aprigă de a reuși. În fiecare zi am ceva de făcut, fie pentru blog, fie pentru atelier. Am foarte mult de muncă

 • Cum este, de fapt, Diana Gureşoaie?

Probabil că nici eu nu ştiu cu exactitate cum este. Cameleonică, cum am mai spus. Dacă totul în jur este roz, normal că stima de sine creşte şi vei avea un EGO pe măsură. Nimeni nu este vreun zeu al perfecţiunii, cu toţii facem greşeli, suntem perfect de imperfecţi. Mă accept aşa cum sunt, cu bune şi cu rele.

Mai multe din click.ro