Actrița Monica Davidescu, fără operații estetice la 50 de ani

Ultima actualizare:

Actrița Monica Davidescu arată superb la 50 de ani fără operații estetice. Vedeta se consideră norocoasă pentru gena bună pe care o are. Soția lui Aurelian Temișan se mândrește și cu un trup de gazelă. Dar calitățile sale sunt multe, iar pentru ce s-a făcut remarcată este talentul său actoricesc.

Monica Davidescu a fost invitată în Interviurile Click! Live. Actrița a mărturisit ce face pentru a arăta bine la 50 de ani fără operații estetice.

Monica Davidescu merge la piață fără machiaj.

Vârsta de 50 de ani este un prag dificil pentru femei. Schimbările hormonale lasă amprente pe chipul și organismul doamnelor. Foarte multe depun eforturi uriașe pentru a păstra, încă,  vigoarea, strălucirea și frumusețea tinereții. Unele reușesc fără prea mult efort să se mențină într-o formă bună. Altele au nevoie de tratamente sau intervențiile chirurgiei estetice.

Monica Davidescu este o femeie norocoasă. Ea are o carieră de succes, o familie foarte frumoasă și este înzestrată, în mod natural cu o genă bună. Într-o formă spectaculoasă, actrița a împlinit de curând 50 de ani fără să apeleze la operații estetice

Fotografiile din vacanța din această vară o arată pe actriță cu un corp de invidiat, bine lucrat și cu un chip peste care timpul nu prea vrea să lase urme. Cum reușeste totuși să își mențină această formă?

Monica Davidescu arată senzațional în costum de baie. Sursa foto: Facebook
Monica Davidescu arată senzațional în costum de baie. Sursa foto: Facebook

Pentru cum arăt, trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu. M-a înzestrat cu o genă bună. Degeaba faci eforturi, dacă gena nu te ajută. Dar și eu am mare grijă să păstrez și să conserv ceea ce mi-a fost dăruit de natură.” spune Monica Davidescu, în interviurile Click! Live.

Monica recunoaște că este foarte atentă la ce, cât și când mănâncă. Merge la antrenamente, la kinetoterapie și înainte de fiecare repetiție sau de spectacol își face încălzirea. "Sunt un om obișnuit, normal iar la piață merge fără să mă machiez” spune Monica.

Munca o ajută pe Monica Davidescu ca la 50 de ani să fie  fără operații estetice

“Mi-am promis, când împlinesc 50 de ani să merg la un specialist estetician pentru o evaluare. Ceea ce am și făcut. Am mers la el și i-am ascultat sfatul. Am făcut doar o mezoterapie. Dar am avut emoții foarte mari pentru această întâlnire cu medicul. Eu mă tem de intervențiile estetice care ar putea să strice” mărturisește Monica Davidescu în Interviurile Click Live.

Actrița mai spune că nu este ușor cu programul pe care îl are. Muncește chiar și 16 ore pe zi: repetițiile și spectacolele de la Naționalul bucureștean, spectacolele cu propria companie de teatru independent pe care o are împreună cu soțul ei, Aurelian Temișan, apoi lecțiile de actorie și dezvoltare personală prin teatru pe care le susține pentru copii și tineri.

Dar ea consideră munca este foarte importantă și fără ea nimic nu se poate realiza nimic. Pe Monica Davidescu o puteți admira la final de septembrie în cele două spectacole de comedie cu mare succes de public pe care le susține cu trupa companiei de teatru independent pe care o are.

Din 25 septembrie, împreună cu Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu joacă în „Divorțul anului”, care va avea loc la Sala Dalles.

Iar pe 26 septembrie, Monica Davidescu ne așteaptă la o comedie spumoasă, bulevardieră „Eu te cred, da`...tu mă minți ”.  Spectacolul se joacă la Sala Studio a Teatrului Național.

Urmăriți ediția integrală cu Monica Davidescu din Interviurile Click Live, realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net