Alin Panc și Vărul Săndel fac echipă bună și pentru comedia „Transilvanian Ninja"! Bugetul filmului se ridică la 500.000 de euro. Cum le merge afacerea cu ferma de găini?

#Exclusiv Click!

Buni prieteni și colegi, Alin Panc și Vărul Săndel se întrec pe ei înșiși atunci când vine vorba de comedii românești. Acum tocmai ce au terminat filmările pentru "Transilvanian Ninja", o producție care se anunță a fi de zile mari și care va ajunge pe 6 decembrie în cinematografe.

Alin Panc ne-a povestit pentru Click! tot ce trebuie să știm deocamdată despre "Transilvanian Ninja", un film românesc al cărui buget se ridică la 500.000 de euro, având și o distribuție de excepție. 

Alin Panc și Vărul Săndel au împreună și o fermă de găini despre care am aflat că merge încă foarte bine dar actorii pregătesc și alte proiecte frumoase împreună. 

Alin, se filmează pentru Transilvanian Ninja, pregătești o comedie pe măsură, cu foarte multe vedete! La ce să ne așteptăm?

E o comedie diferită de celelalte. Este fun, fun, fun și cool. O comedie care aduce două lumi, două lumi super mediatizate. Iar Ninja, Ninja e pilonul care le leagă. O să vedeți primul film cu Ninja românesc. E plin de vedete, plin de actori foarte buni și plin de umor. Și nu sunt doar eu regizor, sunt eu, Alin Panc și Teo Torn, regizorul cu care am lucrat la Avram Iancu.Filmul este, după ideea mea, scris de Bogdan Toma, iar eu și Vărul Săndel îl producem  împreună și jucăm.

Alin Panc din nou în rolul de regizor. E și Vărul Săndel implicat, nu? Adică voi doi sunteți la cârma acestui film și acum!

Alin Panc este prima dată în rol de regizor. Eu nu am realizat niciun film până acum, nu am regizat. Sunt co-regizor, iar celelalte filme nu le-am regizat eu. Am fost doar creator de concept, eu și Vărul Săndel. Normal că eu și Vărul Săndel, noi împreună avem firma de producție “Papa Pictures”, cu care în ultimii 5-6 ani am făcut 8 filme și un serial. Suntem foarte prolifici și mulțumim lui Dumnezeu. Noi întotdeauna facem împreună filme.

„Puya este exact ce trebuie pentru acest film”

La cât se ridică bugetul pentru „Transilvanian Ninja”?

Acest buget al acestui film se ridică în jur de 500.000 euro. Este prima dată când investim mult pentru că vrem să arate bine și pentru că noi știm să facem filme cum trebuie, cu bani puțini, iar acum, având un buget destul de generos, o să facem treabă foarte bine.

Am văzut că joacă și Puya în „Transilvanian Ninja”! Ce rol are și cum se descurcă din postura de actor?

Puya este antagonistul din filmul nostru. Personajul negativ-pozitiv pentru că este un personaj foarte interesant, pe care Puya l-a făcut excepțional. Este un actor desăvârșit. Se simte că are un talent mare de artist. Este antagonistul care se pune pe jar “ninja-lăi”. Este cel ce-i provoacă. Este foarte fun Puya și este exact ce trebuie pentru acest film.

„Este un personaj pe care l-am așteptat de atâția ani”

Mai sunt Diana Matei, Natalia Mateuț, alte nume care sunt acum la debutul în actorie! E mai ușor cu fetele?

Diana Matei, Natalia Mateuț, Paula Chililă, Diana Sar, Ozana Barabancea, Cezara Munteanu. Sunt foarte multe fete în gașca lui Puya și sunt fete foarte talentate.Nu e ușor cu fetele pentru că sunt simandicoase, dar e foarte plăcut, iar aceste fete din gașca lui Puya, care sunt antagoniste, sunt super cool și super pline de energie și foarte talentate.

Despre rolul tău ce putem spune? În afară de regizor, rolul din film cum este?

Rolul meu este foarte clar, sunt unul dintre cele două, trei personaje principale. Personajul pozitiv, pe care de mult mi-l doresc, din copilărie mi l-am dorit, să fiu “ninja-lău”. Și iată că acum a sosit momentul. Eu făcând karate de pe vremea lui Ceaușescu, când erau interzise și ne punea să ne antrenăm în cimitir fără să știe nimeni. Este un personaj pe care l-am așteptat de atâți ani.

Deci Alin Panc nu se lasă! Face filme pe bandă rulantă! Dintre toate comediile pe care le-ai regizat până acum, care dintre ele a fost cea mai bine primită de public?

Facem filme încontinuu, nu ne lăsăm pentru că ne simțim bine și facem comedii ușoare, total diferite de comediile ce sunt în momentul ăsta pe piață. Și pot să spun că facem pentru că suntem unii dintre pionerii cinematografiei comerciale românești și de aceea nu ne lăsăm. Avem nișa noastră și linia noastră și drumul nostru. De departe, cel mai apreciat film al nostru la public este “Pup-o, mă!”, dar și celălalt. Fiecare film pe care l-am făcut a avut publicul lui. În special în streaming, pentru că noi acolo ne-am bazat. Suntem pe toate platformele de streaming din România și suntem mândri că ne doresc acolo.

Transilvanian Ninja urmează să apară din 6 Decembrie în cinematografe! Cum crezi că va fi primit acest film?

Pe lângă fetele pe care le avem în film ca artiste binecunoscute, avem și o gașcă de băieți cunoscuți, cum ar veni Cornel Palade, care este un băiat mai în etate, dar foarte talentat și un actor divin, minunat, de comedie. Îl avem pe Snik Luci, un influencer foarte mare și puternic, despre care o să tot auziți pentru că este super talentat și poate foarte mult să aducă foarte mulți tineri în sală având în vedere că joacă un antagonist în gașca lui Puya.Îl avem și pe Sebastian Lupu, care este un actor excepțional de comedie, care este în gașca mea și a lui Sandu, care este un mare influencer în România.Îl avem şi pe Andrei Coman cunoscut din toate serialele de la Antenă și nu numai. El este un actor excepțional, iubitor de biker, un mare biker. O să vedeți ce personaj face, excepțional. Acest film merită văzut pentru că întâlnește două lumi unite de a treia, de “ninja-lăi”, cu un comic excepțional. O să vă placă! O să vedeți un Snik, un Puya și un Andrei Coman sau un Sebastian Lupu sau un Cornel Palade și mulți alții pe care sper să nu uit să-i enumăr, or să facă o comedie de tot râsul.

„Găinile fac ouă, puii cresc...”

Ce își dorește Alin Panc să facă după „Transilvanian Ninja”? La ce mai lucrezi?

După „Transilvanian Ninja”, îmi doresc să iau o pauză de sărbători pentru că se va lansa în 6 decembrie, va intra în cinematografele din România, în toate cinematografele din România, iar gala undeva în zona de 3 decembrie, iar după aia vreau să iau pauză cu familia, să ne distrăm de Crăciun și să primim Anul Nou cu bucurie.

Cum merge afacerea pe care o ai împreună cu Vărul Săndel? Cu ferma de găini? Ați mai pus între timp pe picioare și alt business împreună?

Am pornit acea afacere pentru noi, merge foarte bine. Găinile fac ouă, puii cresc, fac carne și noi împreună ne bucurăm de ele, dând prietenilor cu un preț mai ieftin și mai prietenesc. Mai încercăm tot felul de afaceri, dar cea mai mare afacere a noastră împreună este “Papa Pictures” și prietenia pe care o avem. Prietenia noastră este o afacere. Eu îi vând prietenie, el îmi vinde iubire prietenească. Așa că mergem mai departe și sperăm că la anul să venim cu un alt proiect mai tare. Până atunci, anul ăsta, lansăm „Transilvanian Ninja” și încă ne mai plimbăm cu "Avram Iancu împotriva imperiului” primul docudramă dedicat Crăișorului Munților cu care o să mergem în Chișinău, Roma, Veneția și prin toată lumea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner George Mihăiță
Banner numerolog
laura găvan jpg
Banner Maria Popovici
Banner Theo Rose
Banner Jojo
banner Mircea Bravo
banner jorge png
image
actualitate.net
image
actualitate.net