Eda Marcus: «Am primit provocări profesionale care m-au împlinit!»

#Exclusiv Click!

Şi-a dorit de mică să lucreze în televiziune şi să prezinte cele mai importante evenimente şi a reuşit. Eda Marcus a povestit care sunt cele mai mari satisfacţii, adunate în cele două decenii petrecute în această profesie, cea de jurnalist de televiziune.

image

Foto: Arhiva personală

Citește și: Eda Marcus a dat iama în prăjituri, la Viena - FOTO

Eda, de câţi ani în TVR?

20.

Îţi mai aduci aminte toate joburile şi funcţiile pe care le-ai avut de-a lungul timpului în televiziune?

În mare parte, da. Sunt mândră că am avut ocazia să trec prin fiecare etapă şi nu am sărit nici una. Am început ca reporter de diverstisment, la o emisiune de muzică. Am continuat apoi la redacţia de copii, unde am şi prezentat primele emisiuni. Şi tot aşa, mi-am continuat călătoria iniţiatică profesională, bifând toate tipurile de emisiuni, de la cele electorale, până la cele sociale, divertisment, pentru copii, festivaluri... Tot ce puteam prezenta.

Iată și: Cea mai îndrăzneață rochie de la Eurovision. Prezentatoarea a făcut spectacol!

Ce îţi place cel mai mult la cariera ta în televiziune?

Că am reuşit să îmi împlinesc visele. Visam cu ochii deschişi atunci când eram copil să urc pe scena Cerbului de Aur sau a Eurovisionului. Să prezint cele mai importante evenimente marca TVR. Şi am reuşit!

În afară de acest job, mai ai şi altul?

Nu. Pentru că munca în televiziune este extrem de versatilă. Iar eu pe lângă jurnalul de sport pe care îl prezint de peste zece ani, am făcut mereu şi altceva. Am primit provocări profesionale care m-au împlinit şi nu am mai simţit nevoia să caut şi altceva.

Te-ar putea interesa și: INTERVIU Eda Marcus: «Banii contează cel mai puţin într-o relaţie»

Cum decurge o zi din viaţa ta, în care se regăsesc de toate: familie, job, pasiuni?

Este foarte plină. Este un carusel, de dimineaţa până seara. Am sentimentul că timpul meu este ca un elastic pe care îl forţez mereu. Sunt într-o fugă permanentă, de când mă trezesc până îmi culc fetiţa. Este greu să le faci pe toate bine. Sunt mamă, şofer, angajat, soţie, bucătăreasă, gospodină, fiică, soră etc.

Care sunt cele mai importante pasiuni pentru tine şi cum le dedici timp?

Din păcate partea cu timpul liber pentru pasiuni este codaşă. Am ascuns-o undeva şi cu greu o accesez. Deocamdată mă bucur că apuc să citesc cărţi după ce adoarme toată lumea. Şi mă bucur din plin de plimbările cu fetiţa mea în parc, zilnic

Ai o fetiţă de 7 ani. În curând va fi domnişoară. Ce doreşti să-i transmiţi cel mai mult şi cel mai mult din tot ce ai învăţat tu, ca femeie, de la viaţă?

Să facă ceea ce simte şi să nu ţină prea mult cont de ceea ce vor alţii. Să fie în acord cu inima ei. Să respecte pe toată lumea, să ajute pe cei care au nevoie de ajutor şi să fie cinstită. Şi să nu lase pe nimeni să o trateze cu lipsă de respect.

«Sunt într-o fugă permanentă»

Eşti aproape neschimbată de când te ştiu. Cum reuşeşti?

Sunt o norocoasă. Nu am ţinut diete, nici la sală nu merg. Dar sunt foarte activă. Merg mult pe jos şi petrec mult timp în natură, alături de fetiţa mea. Am fost un copil sportiv, am jucat tenis, am mers la înot, am mers cu rolele, am schiat, patinat. Şi multe dintre acestea le fac şi acum.

Ai o viaţă privată departe de atenţia publică. Tu ţi-ai dorit asta?

E atât de departe cât mi-am dorit. Nu am încurajat apariţiile nejustificate. Am considerat un atu ca familia să fie “protejată” de atenţia publică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

cub andreea antonescu animat gif
foto front 1 pisica instagram jpg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
FotoJet jpg
Anne foto1 GettyImages 140029523 jpg
sursa foto Pexels.com
298388446 470646224906806 5861587581580266669 n jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
image
image
image
image
francisca PNG
onoriu 12 JPG
image png
oana lis exclusiv png
image jpeg
marian manole jpeg