Cea mai îndrăzneață rochie de la Eurovision. Prezentatoarea a făcut spectacol!

Sâmbătă, 5 martie, a avut loc finala Selecției Naționale Eurovision România 2022, eveniment în cadrul căruia nu doar concurenții au făcut spectacol! Prezentatoarea ediției, Eda Marcus, a îmbrăcat o rochie inedită, întorcând toate privirile.

eda marcus eurovision5 png
Prezentatoarea Eda Marcus, ținută îndrăzneață la Eurovision Foto: Instagram

În cadrul finalei de sâmbătă, toți concurenții s-au pregătit temeinic pentru mult râvnitul rol de reprezentant al României la Eurovision 2022, concurs organizat la Torino. Cei ce au urcat pe scenă și-au pus la punct atât prestațiile, cât și ținutele, însă nu doar ei au reușit să atragă privirile celor prezenți.

Prezentatoarea Eda Marcus a purtat cea mai îndrăzneață rochie! 

Eda Marcus, cea care a prezentat finala alături de Aurelian Temișan, s-a prezentat cu o ținută remarcabilă, care nu putea trece nicidecum neobservată.

Vedeta TVR s-a pregătit ca pentru Oscaruri și a ales să poarte două ținute în seara de gală. Cea care a atras cel mai mult atenția a fost însă o rochie îndrăzneață, care i-a pus silueta în evidență. Cu un decolteu adânc și o crăpătură largă pe picior, ținuta nu putea fi mai senzuală de atât!

Dintr-un material fin și ușor transparent, cu un artificiu floral în zona taliei, rochia aleasă de prezentatoarea TV a făcut în sine parte din întregul spectacol pus în scenă sâmbătă seara. Și pe rețelele de socializare, Eda Marcus a primit multe complimente în legătură cu apariția sa, spectaculoasă și deloc timidă.

Chiar și în dreptul imaginii publicate pe contul lui Aurelian Temișan, în care apar cei doi, tot Eda Marcus a fost cea care a primit cele mai multe laude! „Superbă colega ta. De ce o țineți ascunsă?”, a comentat un internaut. Eda Marcus nu e însă nicidecum „ascunsă”, având deja o carieră impresionantă în televiziune, prezentând, de-a lungul timpului, multe evenimente marca TVR și fiind implicată în proiecte și emisiuni.

Doamne, ce noapte! Au meritat toate eforturile! Colecția mea de evenimente mari marca TVR este întregită.”, a scris ea pe Instagram, dezvăluind că ținutele sale vestimentare purtate în cadrul show-ului au fost create special pentru acea seară.

S-a mai dus un eveniment, cu multă muncă în spatele lui, dar bucuria mea imensă este ca m-am revăzut cu mulți oameni dragi, am cunoscut alții noi la fel de frumoși și am punctat o nouă ediție a Eurovisionului în postura de prezentator.”, a scris și Aurelian Temișan.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg