Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, un tată implicat! Ce relație are artistul cu băiatul lui de 7 ani și jumătate: „Singurul timp liber pe care îl am...”

#Exclusiv Click!

Andrei Ștefănescu (47 de ani) este tare mândru de fiul său de 7 ani și jumătate, Ayan, pe care îl are din căsătoria cu Antonia, fosta lui soție de care a divorțat în anul 2020.

Artistul și prezentatorul TV ne-a mărturisit pentru Click! că are o relație specială cu băiatul său cu care adoră să petreacă cât mai mult timp împreună și să facă diverse activități.  Anul acesta, trupa Alb Negru din care face parte Andrei Ștefănescu, alături de Kamara, împlinește 20 de ani de activitate. Cum se împarte acesta între muzică, televiziune și viața de tătic, am aflat chiar de la el!

Aveți un motiv de sărbătoare, 20 de ani de Alb Negru!

20 de ani de Alb Negru! Stăteam și mă gândeam acum, dacă ar fi să o iau de la capăt, fără niciun fel de regret aș da timpul înapoi, doar să mă bucur de ceea ce am trăit. 20 de ani mi se pare că au trecut așa într-o secundă. Și parcă totul s-a comprimat, tot timpul s-a comprimat, deși știu că am făcut atât de multe, atât de multe evenimente, atât de multe călătorii, sute, mii, zeci de mii de kilometri făcuți și totuși nu mi-au ajuns. De fapt, mi-am dat seama că de multe ori nu faptul că timpul trece repede e problema, ci faptul că a trecut frumos. Că ai impresia că totul s-a comprimat într-o secundă. Dacă dau timpul înapoi, acum mi-aduc aminte exact momentul în care am tras prima piesă, toată muncă pe care am făcut-o, mi-aduc aminte fiecare secundă, pentru că am făcut-o cu drag. Dar asta e viața, trece.

Care e piesa ta preferată de la Alb Negru?

Piesa mea preferată de la Alb Negru cred că este “Amintiri”, o piesă la care am muncit mult. Aveam albumul aproape terminat și ne mai trebuia o piesă. Și am stat cu Vlad Crețu într-o seară și am făcut orchestrația la “Amintiri”, o piesă frumoasă, o piesă care mie mi-a plăcut foarte mult. Am tras-o dimineața la ora patru jumate, aveam gâtul, nu puteam nici să vorbesc, eram super răgușit pentru că am stat toată ziua și toată noaptea în studio.  Eram atât de obosit, atât de epuizat și a trebuit să trag piesă pentru că a două zi la ora zece noi trebuia să mergem cu materialul, cele zece piese, să le ducem la casa de producție. A trebuit să stau toată noaptea aia, să lucrăm la piesă și să trag și versuri. Și mi-aduc aminte că am tras dintr-o singură bucată, m-am concentrat pe ele, nu puteam să vorbesc,  nu puteam să cânt și totuși... Aia e piesa care mi-a rămas în suflet pentru că am și muncit mult la ea și e sensibilă și mișto.

„Dacă aș putea să mă clonez...”

Uite, acum la 20 de ani e trupă, v-ați făcut cadou unul altuia, tu lui Kamara, el ție...

Nu, sincer nu ne-am făcut cadou, e ultimul gând pe care l-am avut să ne facem cadou. Cred că ne-am făcut noi cadouri în decursul anilor. Sigur că ar fi frumos, am zis că o să facem o petrecere undeva în septembrie, că noi am debutat undeva pe 4 septembrie  sau pe 5 septembrie la Mamaia și am zis că în septembrie trebuie să facem o adunare a noastră, cu apropiații, în care să ne bucurăm, să ne aducem aminte. Poate să punem, uite, cum am avut astăzi un remember cu toate piesele prin care am trecut. Astăzi stăteam în spate acolo, așteptam să intrăm în scenă și am văzut toate alea, îmi dăduseră lacrimile pentru că mi-am dat seama, am uitat multe dintre momente... Câtă muncă a fost acolo și câtă nădejde ne-am pus și n-au ieșit, și n-aveam bani, și am tras, și greu de tot, dar Dumnezeu ne-a ajutat la un moment dat și am reușit!

N-aveai bani atunci,  acum combini și cariera în televiziune cu muzica, nu renunți la niciuna, nu?

Da, din păcate, dacă aș putea să mă clonez, ar fi minunat, nu ne putem clona și trebuie uneori să sacrific pentru televiziune concertele și să meargă băieții fără mine sau să renunțăm la anumite spectacole pentru că televiziunea...

Și nu intervin discuții?

Nu, nu au intervenit niciodată discuții și polemici între noi, pentru că, și Kamara când a avut proiectul de televiziune, eu am stat și n-am mers la concerte. Ne-am completat!

Ați găsit o soluție...

Am găsit soluția, merg băieții fără mine, uneori ies discuții, uneori nu ies discuții, vorbesc cu cei de acolo, pentru că-și doresc să mă vadă și pe mine, dar fac televiziune și un proiect de televiziune pornit, nu ai cum să-l oprești pentru nimic în lume. Sigur că am mai găsit înțelegere, uneori, să filmez mai repede sau să plec mai devreme, dar, de cele mai multe ori, nu reușesc.

Mai ești și la Capatos?

Sunt la Capatos, dar sunt vineri, sâmbătă, duminică, se prelungește un pic și nu mai sunt în cursul săptămânii.

Ce-ți place cel mai mult la televiziune?

Nu știu dacă-mi place, dacă pot să zic ce-mi place cel mai mult la televiziune. Îmi place televiziunea în sine. Îmi place că l-am găsit pe Liviu Vârciu, cu care facem o pereche minunată la foarte multe emisiuni. Am făcut, efectiv, istorie în televiziune cu el.

Joci în filmul lui?

Nu joc în filmul lui, am refuzat întotdeauna. El m-a invitat, săracul, la toate filmele și alți prieteni m-au invitat să joc în filme, dar, efectiv, nu am timp să mă duc să joc. Nu găsesc încă că e potrivit pentru mine să joc în filme, deși aș putea lejer să joc, pentru că am văzut că joacă foarte mulți oameni care nu au studii neapărat în actorie.

„Avem o relație specială”Cum e relația cu fiul tău? Am văzut că petreceți mult timp împreună...

Da, băiatul meu are șapte ani jumate. Avem o relație specială. O relație cum cred eu că ar trebui să aibă orice băiat cu tatăl lui. O relație în care să petreci timp cu el, în care să-l înveți lucruri, să ai activități pe care o mamă nu le poate avea cu copilul.

E pasionat de fotbal?

L-am învățat. Nu-i place fotbalul, din păcate, asta este. Mi-ar fi plăcut să-i placă fotbalul, să-mi calce pe urme, eu până la 20 de ani am jucat fotbal.

Tu faci parte și din Naționala de fotbal a artiștilor.

Acum fac parte din Naționala de fotbal a artiștilor, sunt căpitanul echipei și mi-ar fi plăcut ca Ayan să-mi calce pe urme și să-l văd că e dornic să joace fotbal. Din păcate nu e așa, nu-l atrage fotbalul și atunci nu pot să-l forțez. Pe mine m-a atras, mie mi-a plăcut, am jucat cu plăcere, eu aș fi stat 30 de ore pe teren. Un copil care nu iubește lucrul ăsta, nu pot să-l determin niciodată să stea pe teren în plus sau să facă lucruri pe care eu le-am făcut.

„Nu mi-am refăcut viața”

Ai fost acum recent cu Vârciu la Nea Marin?

Eu acum am "aterizat" aici, la Vâlcea, de la Nea Marin pentru că noi filmăm în continuare la Nea Marin, a început sezonul nou. Astăzi am luat o pauză, Mona Segal ne-a dat pauză să venim la concert. Filmăm în Deltă și suntem deja la 3-lea stagiu de emisiune. Anul acesta va fi ceva nou, așa că vă invit să urmăriți cu atenție Nea Marin de anul ăsta pentru că s-a schimbat formatul.

Când începe?

În decembrie-ianuarie, ca de obicei. Dar s-a schimbat formatul și e foarte interesant și foarte mișto. O să râdeți și o să vă distrați foarte mult.

Ți-ai refăcut viața?

Nu mi-am refăcut viața. Am pe cineva, dar nu mi-am refăcut viața la modul să mă căsătoresc. Dar am o iubită. Ideea este că eu nu am timp liber.Eu nu am timp liber de aproape șase ani de zile. Eu n-am o vacanță, n-am fost în nicio vacanță. Vacanțele mele, liberul de la Capatos de anul ăsta, o lună, eu am filmat Nea Marin și pentru emisiunea cu copii,  “Ești mai deștept decât un copil de clasa a-5-a”. Adică sunt împărțit în foarte multe locuri și, din păcate, n-am timp liber. Singurul timp liber pe care îl am, îl împart cu băiatul meu.

Îl iei și pe băiatul tău cu tine la filmări? Vrea să vină, să vadă ce face tati?

Da, da, da. El vine la mine de la vârsta de trei ani. De la doi ani, jumate, trei ani, îl luam la matinal, când făceam cu Natalia și cu Cazacu. Venea, stătea pe acolo, dormea cu mine, a venit și la Capatos și a stat cu mine, dar ora târzie nu îmi permite să-l iau foarte des. Am mers la toate emisiunile. La “Prețul Cel Bun” a fost cu mine, la Nea Marin a fost cu mine. Peste tot pe unde am putut să-l iau și lui i-a plăcut, am mers. Acum vacanțele le face mai mult cu mama lui, eu acasă, ne bucurăm de piscină, ne bucurăm de lucrurile astea mai pământești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net