Ce face Alexandra Anastasescu, prezentatoarea emisiunii Flash Monden, în luna iubirii: „Cel mai frumos cadou pe care îl poți primi de la partenerul de viață este…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Anastasescu, prezentatoarea emisiunii Flash Monden de la PRIMA TV, se simte foarte bine atunci când se află în fața camerelor de filmat. Ea îmbină de minune job-ul cu viața de familie și este iubită și fericită.

Pentru că ne aflăm în luna dragostei, prezentatoarea TV ne-a povestit că nu are nevoie de un motiv anume pentru a se bucura de iubire. Alexandra Anastasescu e de părere că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi.

Alexandra, te vedem seara, la Flash Monden, la PRIMA TV. Deja putem spune că ești veterană a emisiunii. Încă mai simți ruptura de registru, ținând cont că înainte prezentai știri sportive ?

Așa este. A trecut mai bine de 1 an. Sinceră să fiu, nici nu realizez cât de repede a trecut timpul. Mă simt excelent în această postură și cu siguranță, transferul către acest format, m-a ajutat în evoluția mea.

Spune-ne, te rog, cum este în spatele camerelor de filmat. Ce nu văd telespectatorii!

⁠Ceea ce nu văd telespectatorii este foarte-foarte multă muncă. Întreaga echipă Flash Monden se ocupă în detaliu de fiecare subiect, încercăm de fiecare dată să fim la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea showbizului, pregătirea efectivă a fiecărei emisiuni, materialele, montajul, ținutele mele, make-up-ul și lista continuă. Însă, sperăm că facem o treabă bună, pentru că asta se vede în aprecierea celor de acasă, prin ratingul obținut.

Dacă te uiți de-a lungul anului de când prezinți Fash Monden, care este cea mai dragă amintire pe care o ai ?

⁠Toate momentele au fost frumoase, însă, cu siguranță, prezența invitaților săptămânali a fost un plus de bucurie atât pentru mine, în calitate de prezentator, cât și pentru publicul Flash Monden.

Ai fost într-o vacanță exotică. Cum a fost? Ce cumpărături ai făcut? Ce cadouri ai adus celor dragi?

⁠De dată aceasta, vacanța a fost strict pentru relaxare. Am ales să petrec Revelionul în Dubai și a fost o alegere excelentă. Vremea a fost una ideală, am stat la plajă în fiecare zi. Recunosc că de data această nu am făcut cumpărături, însă voi recupera cu siguranță data viitoare.

Este luna îndrăgostiților. Ai planuri alături de soțul tău ? Crezi că îți pregătește o surpriză?

⁠Consider că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi a vieții noastre. Iubirea și sănătatea sunt cele mai de preț lucruri pe care le avem, din punctul meu de vedere. Așadar, nu sărbătoresc într-un mod anume în perioada aceasta.

Dar în martie? Obișnuiești să ieși cu prietenele tale, să sărbătoriți ziua de 8 martie ?

Am ieșit destul de rar cu prietenele, pentru că de cele mai multe ori ies cu mama mea, pe ea o sărbătoresc de 8 martie.

Că tot vorbim de ziua femeii. Hai să dăm timpul înapoi și să ne povestești care este cel mai surprinzător cadou pe care i l-ai făcut mamei tale când erai mică ?

Ca pentru orice copil, mama mereu a fost cea mai importantă pentru mine, și încă de mică am avut un puternic sentiment de recunoștință față de ea și voiam să îi fac mereu câte o bucurie, câte o surpriză, astfel încât, mă pregăteam din timp și strângeam bani pentru ziua ei, care este pe 5 martie. Și preferam să îi iau un cadou mai consistent, cât pentru cele 3 zile cumulate, 1, 5 și 8 martie. Îmi amintesc sigur că vreo 2-3 ani la rând i-am cumpărat câte un ceas și apoi bijuterii, de regulă inele. Practic, îi cumpăram ceea ce îmi place mie. Ador ceasurile și bijuteriile.

Apropo de cadouri. Care este cadoul cu care a reușit soțul tău să te surprindă?

Cred că cel mai frumos cadou pe care îl poți primi de la partenerul de viață este iubirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net