Daniela Gyorfi, bombă sexy chiar și la 50 de ani! Cum reușește să arate impecabil? „Acum dau din casă”

Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi este, fără doar și poate, una dintre cântărețele din România care a primit nu doar talent, de la Mama Natură, ci și frumusețe. Cu toate că artista a trecut de 50 de ani se menține într-o formă de invidiat. Iată cum este posibil.

Daniela Gyorfi are o siluetă de invidiat
Daniela Gyorfi are o siluetă de invidiat

Vedeta recunoaște că are câteva secrete care o ajută să arate astfel, iar noi nu ne-am lăsat și am convins-o pe solistă să le dezvăluie, în exclusivitate pentru cititorii Click!. În interviul acordat, Daniela ne-a povestit cum se menține atât de tânără, cum se îngrijește, dar și ce le sfătuiește pe doamnele și domnișoarele care vor să arate bine. 

Cum te menții într-o formă de invidiat? Ce secret ai?

Fac niște proceduri, dar am grijă și la ce mănânc. Așa cum am spus, trebuie să am grijă de mine, așa că fac proceduri corporale care mă ajută. Fac și sport, dar procedurile ajută mai mult, pentru că ar trebui să faci prea mult sport să arăți așa cum ar trebui.

Ținând cont și de vârstă, pentru că am 50 de ani, dar și de timp, pentru că nu am îndeajuns ca înainte, am ales acele proceduri. Acum ceva vreme eram înnebunită, faceam câteva ore de sport pe zi, dar acum nu mai este cazul.

Cum îți îngrijești corpul?

Acum, clar, pielea s-a mai schimbat, s-a mai lăsat și am niște metode pe care le folosesc, care sunt bune, iar dacă te ții de ele chiar dau rezultate.

Ție îți place să faci sport sau ai făcut mereu doar pentru că trebuie?

Am fost profesoară de aerobic când aveam 20 și ceva de ani. Da, îmi place să fac sport. Sportul mă liniștește și mă ajută, dar și pentru vibe este bun. Când faci sport te miști altfel, te simți altfel.

Cum îți îngrijești părul?

Acum dau din casă, eu am avut salon. Merg și la salon, dar mă îngrijesc și acasă. Acum am extensii și este mai dificil să mă spăl pe cap mereu acasă, dar înainte faceam asta, acum ani de zile. Îl îngrijesc cum pot eu mai bine.

Cât timp petreci în fața oglinzii?

Nu sunt narcisistă, dar nici altfel. Dacă nu am spectacole, merg la oglindă și mă aranjez puțin. Prefer să stau nemachiată, pentru că atunci când am spectacole pielea este mereu încărcată de fard. Am și niște creme pe care le folosesc și care mă ajută. Eu sincer nu prea credeam în asta, eu fiind cu injecțiile botox, cu vitaminele, dar chiar au fost bune.

Petrec timp în fața oglinzii ca orice femeie, dar acum nu mai am loc nici de George și nici de Măriuca (râde). Ea este fudula familiei.

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal, săgeți după 15 ani de relație! «George nu e ușă de biserică!» 

Cât de important este pentru o femeie să arate bine. Frumusețea poate deschide uși?

Aspectul unui om contează foarte mult. Clar contează cum îți stă o haină, manichiura, pedichiura, machiajul, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi. Contează foarte mult aspectul în limita bunului simț, însă, în cele din urmă contează ce ai în cap. Știu că se promovează foarte mult imaginea, dar cel mai important este ce ai în cap.

Sunt femei care sunt împotriva operațiilor estetice, împotriva procedurilor de acest fel. Ce părere ai?

Eu nu sunt de acord. Consider că te poți îngriji și altfel. Dacă ai ceva la față, de exemplu, care poate fi schimbat, aici vorbim și de riduri și de față, de ce să nu faci? Poți arată bine folosind astfel de proceduri. La corp poți avea kilograme pe care nu le dorești, dar să fie o armonie. Nu trebuie să ai neapărat 30 de kg. Dacă ai sânii până la buric, nu trebuie să rămâi așa doar că așa arăți tu. Poți face multe lucruri în funcție de timp și de disponibilitate. Cred că toată lumea își dorește să arate bine, dar depinde numai de ei.

Ce intervenții estetice are Daniela Gyorfi

Cântăreața nu s-a sfiit niciodată să recunoască că a apelat la proceduri estetice. Artista, de-lungul carierei sale, și-a ajustat sănii, buzele și nasul pentru că și-a dorit să facă schimbări atunci când a simțit nevoia. Acum, Daniela se simte bine în pielea ei, iar acest lucru se observă.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o carieră de peste 20 de ani și nenumărate albume. Artista recunoaște că a muncit ca să-și împlinească visul, acela de a fi pe scenă, iar sacrificiile nu au fost în zadar. Cântăreața este împlinită și pe plan personal, având o relație cu George Tal încă din 2006, alături de care are o fetiță în vârstă de aproape 12 ani.

Citește și: Cât de cochetă a fost fetiţa Danielei Gyorfi la serbare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net