”Denise Pilafai”, însărcinată? Gabriela Marin, lună de miere în Grecia: „Ne întoarcem cu o surpriză!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Marin, simpatica interpretă a personajului Denise Pilafai de la Cronica Cârcotașilor petrece luna de miere, dar și Sărbătorile în Grecia, într-un sat pescăresc. Nu e exclus ca la începutul anului 2023 actrița și iubitul ei să se întoarcă în formulă de...trei.

cub deinise pilafai png

Gabriela Marin, simpatica interpretă a personajului de mare succes Denise Pilafai, de la "Cronica Cârcotașilor" a reușit să i-o ia înainte lui Denise Rifai din viața reală. În timp ce prezentatoarea de la Kanal D e încă în căutarea sufletului pereche și a bărbatului ideal, Gabriela Marin tocmai ce s-a măritat luna tecută cu iubitul ei, Radu.

I-a luat fața lui Denise Rifai!

Nici ei nu se aștepatu să facă marele pas așa devreme, mai ales că Gabi a reușit și performanța de a-l întoarce pe Radu de la o viață de pustnic. Acum, cei doi formează de nici o lună o familie în adevăratul sens la cuvântului și, după cununia civilă, au decis să-și facă luna de miere chiar de Sărbători în însorita Grecie.

Lui Radu îi place tare mult să pescuiască, așa că au ales un orășel pescăresc, cum era de așteptat de altfel.

„Colindăm tot Peloponezul!”

Vom sta o săptămână aici, petrecem și Revelionul tot aici, împreună cu niște prieteni dragi din Cluj. Ne-am cazat în Gythio, un oraș pescăresc foarte autentic din sudul Greciei, însă avem de gând să colindăm tot Peloponezul.

Până acum am vizitat Nafplio, un orășel port din estul Peloponezului care mi s-a părut de poveste, unul dintre cele mai romantice orașe din Grecia, dar și unul dintre cele mai vechi. Mâncarea a fost nemaipomenită, am mâncat cel mai bun tzatziki, saganaki, dar și desertul lor, portocalopita”, a declarat Gabriela Marin, pentru Click!

Gabi spune că pentru ei căsnicia este de bun augur, se înțeleg mult mai bine și, chiar dacă deocamdată nu-și prea doresc prichidei, după luna de miere e posibil ca să apară unul la orizont.

De când ne-am căsătorit parcă suntem mai uniți, mai îndrăgostiți, e o schimbare în bine. Încercăm să profităm de timpul frumos, ne bucurăm de oamenii din jurul nostru și cred că o să fie o vacanță de miere de neuitat.

Deocamdată nu ne dorim copii, dar poate ne întoarcem cu vreo surpriză în țară, cine știe?! Nu ar fi exclus!”, ne-a mai declarat actrița, de la "Cronica Cârcotașilor".

Denise Rifai a felicitat-o la cununie!

Actrița Gabriela Marin (35 de ani), interpeta celebrului personaj Denise Pilafai, de la „Cronica Cârcotașilor”, s-a cununat civil cu alipinistul Radu Turtă, luna trecută, după nici doi ani de relație. Denise Rifai în persoană a felicitat-o și ea pe tiza ei de la „Cronicuță”, prin intermediul colegului Cătălin Dezbărcatu’!

Acum, Gabi și Radu își fac planuri pentru cununia religioasă, programată pentru vara anului viitor.

Nunta religioasă sperăm să aibă loc la vară, undeva pe o plajă frumoasă. Până atunci, ne bucurăm de primele zile de căsătoriți și de faptul că au fost alături de noi oameni foarte dragi nouă.

Chiar și Denise Rifai mi-a trimis o urare extrem de frumoasă, prin colegul Dezbrăcatu', a fost o surpriză minunată! Cu atâtea urări de bine, avem datoria, e musai să fim fericiți”, ne-a mai spus Gabriela.

Gabriela Marin și-a cunoscut soțul în creierii munților. Radu este alpinist și a renunțat la munca într-o corporație ca să se retragă într-o cabană din pădure.

Gabriela Marin dă viață unor personaje celebre precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV. Actrița este născută pe în 1987, la Bucureşti și a absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectaculului (Actorie).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!