Iuliana Tudor, alimentul secret pentru o talie de viespe! Ce nu-i lipsește din meniu

#Exclusiv Click!

Are aceeaşi siluetă ca în adolescenţă şi ne-a spus care este secretul său. Iuliana Tudor (45 de ani) este o prezenţă rară la evenimentele mondene, dar atunci când participă la astfel de petreceri impresionează cu ţinuta sa.

iuliana tudor 0 jpeg

Şi nu te poţi abţine să o întrebi cum face să-şi menţină „talia de viespe”. La eveniment, am întâlnit-o pe Iuliana îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare albastră, care i-a pus perfect silueta în evidenţă, asortată cu o pereche de pantofi galbeni şi o geantă verde.

O dată-n viaţă sau măcar din când în când mai schimbăm puţin registrul cu care am obişnuit publicul... E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!”, a mărturisit Iuliana Tudor, pentru Click!

Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a mai spus Iuliana. 

Iuliana Tudor și-a serbat ziua de naștere pe scenă

Iuliana Tudor se consideră o femeie împlinită la vârsta de 45 de ani. Artista are un fiu, în vârstă de 11 ani, care o face mândră și o carieră pe care și-a construit-o cu pasiune.

Iuliana Tudor și-a celebrat ziua de naștere pe scenă, în fața publicului, după cum a declarat în exclusivitate pentru Click!

,,E o zi specială! Ziua mea se întâmplă să fie chiar la încheierea sezonului de emisiune, "Vedetă populară" de la TVR și atunci e un moment de relaxare și un moment de concluzii, de ce nu, și de vacanță. O să fiu și pe scenă, de ziua mea, pentru că mi-a fost dor, recunosc! Momentul pentru care mă voi afla pe scenă, la Opera din Timișoara, este dedicat memoriei unui artist care a lăsat foarte multe lucruri valoroase în arhiva TVR, Petrică Moise”, a mărturisit pentru Click! Iuliana Tudor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net