Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, dezvăluiri din viața de familie: „Am avut noroc să am o soție înțelegătoare...”

#Exclusiv Click!

Trupa 3 Sud Est a lansat, zilele acestea, super single-ul „În camera ta”, soundtrack-ul lungmetrajului „Retreat Vama Veche", regizat de către Petre Năstase. În scurt timp, piesa a reușit să strângă aproape jumătate de milion de vizualizări, semn că fanii așteptau cu sufletul la gură un nou hit. Reporterii Click! nu puteau rata ocazia și au aflat imediat detalii chiar de la Laurențiu Duță despre noua melodie care promite să încingă cluburile din această vară. Artistul însă a fost generos și ne-a făcut mărturisiri și din viața de familie. Iată ce am aflat!

3 Sud Est, noul hit al verii!
3 Sud Est, noul hit al verii!

Piesa 3 Sud Est care va încinge cluburile!

3 Sud Est este una dintre trupele care au reușit să se mențină relevante pe piața muzicală chiar și după 25 de ani. Care este secretul trupei voastre?

Este extraordinar că reușim această performanță după atâția ani de la lansare. Secretul este unul singur și anume muzica bună, făcută cu suflet. Este multă muncă de studio în spatele acestui succes. Îmi place să fac asta de la primul cântec 3 Sud Est până azi. Din 2014, de la comeback-ul nostru, cântăm cu band, avem patru instrumentiști cu care concertăm în țară, în Republica Moldova sau în diaspora.

Ne-am propus să lansăm cântece bune și să cântăm ca o trupă rock cât mai mulți ani de aici înainte. Longevitate, asta ne dorim.

Soundtrack-ul filmului „Retreat Vama Veche", abia a fost lansat și deja are mult succes. Cum ați reacționat când v-a fost propusă această colaborare?

Ne-am bucurat mult să facem parte din coloana sonoră a acestui film care se va lansa pe 18 octombrie 2024. Este o premieră pentru noi să lansăm un cântec soundtrack. Colaborarea cu regizorul Petre Nastase este una veche. El a fost regizorul multor videoclipuri 3 Sud Est la începutul carierei noastre. Abia așteptăm premiera filmului care are o distribuție extraordinară.

În perioada următoare ne putem aștepta și la alte surprize muzicale din partea voastră?

Momentan doar concerte. Dar ne gândim noi la ceva frumos care să vă surprindă.

După ce trupa s-a despărțit, ați stat separați timp de 6 ani. Tu ai lucrat în domeniu în continuare. A fost vreodată un moment în care te-ai gândit să te reprofilezi?

Niciodată. Asta mi-am dorit de când eram adolescent și nu am muncit nicio zi făcând altceva decât muzica. Mi-am ales drumul acesta și merg pe el cât se va mai putea și cât vom avea susținerea publicului.

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, dezvăluiri din viața de familie

Ești împreună cu soția de 30 de ani. Ea este profesoară, iar viața de artist cu siguranță nu este cea mai ușoară și presupune multe sacrificii. Care a fost secretul relației voastre și cum ați reușit să mențineți flacăra iubirii?

Am avut noroc să am o soție înțelegătoare. Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. La început au fost mici gelozii, am avut și perioade mai dificile în relație, dar întotdeauna am trecut peste. Probabil și faptul că suntem de la adolescență împreună a sudat relația. Îmi plac relațiile lungi fie în căsnicie, în muzică sau prietenie.

Ai o fată de aproape 17 ani, Lorena, care este îndrăgostită de muzică. Își dorește să îți calce pe urme?

Lorena este foarte talentată. Are o voce superbă. Am discutat cu ea, dar nu pun presiune să urmeze același drum ca și mine. O las pe ea să decidă. Din partea mea va avea tot sprijinul dacă va hotărî să urmeze o carieră muzicală. Îmi doresc să fie fericită.

Povesteai că ai făcut multe năzbâtii când erați copil. Lorena îți seamănă din acest punct de vedere?

Lorena este o fire destul de echilibrat, analitic, matur. Îmi seamănă din multe puncte de vedere, oricum. Dar are personalitatea ei.

Ce îți dorești cel mai mult, în prezent?

Cu 3 Sud Est să continuăm la fel de bine, cu succes în continuare. În plan personal, sănătate și iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net