Ce familie frumoasă are Viorel Şipoş de la 3 Sud Est! „Este un tată extraordinar, perfect pentru copii!”

#Exclusiv Click!

Viorel Şipoş de la 3 Sud Est (47 de ani) are o familie super frumoasă. L-am descoperit alături de soția sa, Georgiana, și cei doi copii ai săi, Rebecca Maria, și un băiețel de aproape 2 ani, sâmbăta trecută la Brașov, în culisele de la Forza ZU, acolo unde vedeta e venit alături de familia sa. De alfel, toți cei trei membri de la 3 Sud Est au fost acompaniați de soțiile lor.

Fiica lui Viorel de la 3 Sud Est a intrat ieri în clasa zero iar părinții ei au avut mari emoții pe care ni le-au mărturisit. Astfel am aflat și câtă armonie există în familia artistului din celebra trupă de băieți.

"Nu suntem foarte pregătiți emoțional, dar o să vedem cum va fi!", ne-a spus soția lui Viorel de la 3 Sud Est atunci când a venit vorba de școală.

"E minunat cu doi copii. Amândoi sunt energici. Mulțumim lui Dumnezeu! Sunt minunați!”, a mai adăugat soția lui Viorel Şipoş.

Și dacă tot am avut ocazia să îl întâlnim pe Viorel Şipoş de la 3 Sud Est la Forza Zu de la Brașov și am văzut ce familie frumoasă are, am aflat de la soția artistului cum este acesta ca tătic. 

Este perfect pentru copii

"Este un tată extraodinar! Este perfect pentru copii. Este foarte înțelegător, răbdător, e minunat! Cred că fiecare familie are regulile ei și mama ia mai mult responsabilitatea asupra copiilor decât o face tatăl”, mai adăugat Georgiana Şipoş. Cei doi soți își țin familia departe de ochii curioșilor și se înțeleg extrem de bine. Ei se descriu ca fiind “amuzanți, energici și restul ținem pentru noi”. “Liberi” e melodia preferat a soției lui Viorel de la 3 Sud Est, în timp ce artistul adoră piesa  “Stele” pe care o cântă alături de colegii săi, Laurențiu Duță și Mihai Budeanu.

Viorel Şipoş s-a căsătorit cu frumoasa lui soție, Georgiana, în anul 2017. Tot atunci a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Între timp, familia lor s-a mărit, iar în  noiembrie 2021, Viorel a devenit tată pentru a doua oară, de această dată, de băiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net