Nick Casciaro, talentat și la aluat! E un italiano vero chiar și când prepară pizza: ce rețetă preferă

#Exclusiv Click!

Nick Casciaro (32 de ani), câștigătorul sezonului 10 X Factor 2021, nu se pricepe doar la cântat, ci și la gătit! Click! l-a pus la grea încercare, însă artistul a demonstrat că este capabil să facă cea mai delicioasă pizza!

Este un italiano vero, cum se zice, așa că atunci când are timp, știe să mai facă și de mâncare și dacă nu pregătește spaghete cu zucchini, ceapă caramelizată și ricotta, una dintre rețetele lui preferate, atunci cu siguranță nu dă greș niciodată cu pizza, pe care o face ca la mama acasă.

Nick Casciaro, un italiano vero chiar și în bucătărie!

Zis și făcut, așa că Nick a trecut la cratiță. A venit în România și a vrut să vadă dacă pizza este la fel de bună ca în Italia, dar, bineînțeles, preparată chiar de el. A făcut repede un aluat de pizza din făină cu puțină drojdie, sare, ulei de măsline și apă și după ce i-a dat o formă de inimă, că tot e mâine, de 8 martie, Ziua Femeii, Nick Casciaro a făcut și un topping pe măsură.

A uns aluatul cu sos de roșii și a așezat strategic deasupra niște cârnați, zucchini și parmezan. Nu a arătat rău deloc, ce-i drept! Iar, la sfârșit, după ce a scos-o din cuptor, a asezonat-o cu niște frunze de busuioc! Un deliciu, ce să mai!

Trebuie să fiți atenți cât lăsați pizza la cuptor pentru că dacă e bun, se coace repede. Eu am lăsat-o puțin mai mult dar arată foarte bine! De obicei îmi place mult această pizza cu zucchini, parmezan și cârnați! Este absolut delicioasă”, a mărturisit Nick Casciaro pentru Click!.

Artistul are un program extrem de încărcat! Și-a lansat acum cateva zile un nou single, cu Cat Music, „Io ti voglio cosi bene” ( „Eu te iubesc atât de mult” - trad.), o melodie de dragoste, iar agenda lui de concerte nu este deloc de neglijat. La sfârșitul lunii februarie, Nick Casciaro a fost special guest în concertul Laurei Bretan de la Montreal și s-a bucurat de un public numeros. În viitorul apropiat, urmează să concerteze în Israel, chiar de Paște, alături de nume cunoscute dintre artiștii din România, după care va poposi în America și Madrid, tot în interes de serviciu. 

Nick Casciaro este extrem de iubit în România / Sursă foto: colaj Click!
Nick Casciaro este extrem de iubit în România / Sursă foto: colaj Click!

Sunt în al nouălea cer! Anul 2023 este plin de noutăți pentru mine și plin de tot atâtea experiențe! Călătorii, persoane incredibile și suntem de-abia la început! Pe lângă România, următoarele călătorii pe care le voi face și unde voi avea concerte sunt  Ierusalim, Florida – America,  Granada, Madrid și, bineînțeles, Italia. Abia aștept!”, ne-a declarat tânărul artist.

Cât de repede se îndrăgostește Nick Casciaro

Călătoria în Canada a fost incredibilă. Am fost pentru prima dată acolo și voi purta mereu această experiență în sufletul meu. Am făcut poze la sfârșitul concertului cu publicul, am dat autografe și m-am bucurat de aprecierea tuturor. Acesta este lucrul care contează. În urmă cu un an m-am cunoscut cu Laura Bretan și am mai colaborat și în 2022, cu alte ocazii. Este o persoană minunată și este binecuvântată cu un talent extraordinar. Ne-am cunoscut prin intermediul managerului ei, Paul Nancă”, a mai spus artistul italian.

Și dacă tot este luna femeii și Nick Casciaro a făcut o pizza în formă de inimă, l-am întrebat pe artist dacă se îndrăgostește ușor, iar răspunsul lui a fost: „Sunt o persoană foarte pasională și îmi place să îmi răsfăț partenera de viață. Dacă mă îndrăgostesc ușor? Depinde! Iubesc toate animalele, câini și pisici, întâlnite pe stradă. Persoanele? Mai puțin!”, a mai adăugat Nick Casciaro, în exclusivitate pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net