Roxana Vancea dezvăluie motivul pentru care a slăbit foarte mult. S-a întâmplat după naștere

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (32 de ani) trece printr-o perioadă extrem de liniștită! După ce s-a căsătorit civil, în urmă cu trei ani, cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu viața i s-a schimbat radical. Prioritățile ei nu mai sunt ca cele din perioada de când era “vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani", de la Antena 1. Contactată de Click!, bruneta ne-a declarat că și-a propus ca anul acesta să călătorească și să citească mai mult.

Motivul pentru care Roxana Vancea a slăbit foarte mult

Roxana Vancea a renunțat la viața agitată ,pe care o avea, în favoarea unor zile mai liniștite și echilibrate...și se pare că este foarte fericită de alegerea făcută.

Citește și: Ce soacră frumoasă are Roxana Vancea! Ce dezvăluiri a făcut despre nora ei

„Anul 2023 sper să ne aducă sănătate multă. De când am copii am înțeles că sănătatea e mai importanta decât orice. Îmi doresc ca anul acesta să călătoresc mai mult, vreau ca Zian să cunoască și să vadă cât mai multe locuri frumoase pe care le avem atât în țară cât și în străinătate. Vreau să am timp și pentru mine, să pot face sport și să citesc. Atât cât îmi permite timpul.

 De când alăptez nu mai am restricții alimentare, pentru că am ajuns să fiu foarte, foarte slabă și atunci n-am de ce să mă abțin de la ceva anume. Mănânc orice. De Sărbători am fost acasă la ai mei, am mâncat de toate, de la aperitive, salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, carne la cuptor, prăjituri, cozonaci… chiar de toate. Dragoș mă ajută atunci când am nevoie , dar atât cât îi permite timpul.”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!.

Iată și: Roxana Vancea și-a botezat băiețelul! Ce hot s-a îmbrăcat tânăra mămică!

Roxana Vancea nu mai vrea copii

Fosta asistentă de televiziune de la Antena 1 ne-a spus că nu își mai dorește să devină mamă din nou, având în vedere că are doi băieței micuți de care are grijă, pe Milan, copilul lui Dragoș Paiu dintr-o relație anterioară, și pe Zian, fructul iubirii lor.

„Nu îmi mai doresc copii. Îmi ocupă tot timpul cei doi prichidei și nu aș face față dacă ar mai veni unul. Plus că abia așteptăm, eu și Dragoș, să împlinească Zian măcar un anișor și să meargă în picioare, să pot pleca să fac lucruri cu el.  Noi îl avem și pe Milan, așa că doi copii sunt suficienți. Suntem bine așa cum suntem.”, a mai spus Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea a ajuns în atenția publicului după ce echipa de la Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1, a decis să o angajeze pe vedetă pe postul de asistentă de televiziune. Bruneta a venit pe acest post după ce Daniela Crudu a ales să părăsească echipa matinală de succes.

În trecut, Roxana Vancea s-a iubit cu Mihai Bendeac. La scurt timp l-a cunoscut pe soțul ei, Dragoș Paiu, cu care trăiește o viață frumoasă și liniștită alături de prichindeii lor, așa cum îi place să le spună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net