Șerban Pavlu, schimbat de rolul din „Clanul”: „Cred că am devenit mai...”

#Exclusiv Click!

Șerban Pavlu (48 de ani), comisarul Costoiu din serialul "Clanul", și-ar dori să se transforme într-un tip mai precis și ordonat și în viața reală.

Cât de mult l-a schimbat rolul pe care îl interpretează cu atât de multă dăruire în serialul de la PROTV, pe care îl simte ca fiindu-i potrivit, și ce a învățat din toată această experiență, ne-a povestit pentru Click!, mai ales ce simte acum când „Clanul” a ajuns deja la final de sezon.

Ce ne povestiți despre sezonul final "Clanul"?

Pentru sezonul final "Clanul" toată lumea s-a prezentat la nivelul maxim, de la scenariu, regie, actorie, efecte speciale, cameră. Am avut deja experiența celor trei sezoane și acum suntem mai sus ca oricând. Este cu mai puțină vorbărie și mai multă bătălie și personajele principale, mai multe ca oricând, acțiunea devine mai complexă, mai multe fire narative ale mai multor personaje care se pot numi toate principale. Pentru că ceea ce este, indiferent de complexitate și din punctul de vedere al filmării care nu are pereche în România în momentul ăsta în vreun serial!

Cum este personajul dumneavoastră, ce vă place la el sau ce nu vă place?

Ce îmi place în sezonul 4 este că se  umanizează enorm, descoperă că există lucruri mai importante, mai interesante și mai apăsătoare decât munca de polițist. E pus în față unor dileme morale, majore, dar, peste toate astea apare această relație cu fosta soție și cu fiica, cu care are o relație tată-fiică, într-o ipostază  a unor personaje  de polițiști, extrem de profesioniști și m-a atins foarte tare chestia asta.

Și relația asta cu Tătuțu, cu Bebe Măcelaru?

Relația cu Bebe Măcelaru nu se schimbă foarte mult  dar am mari așteptări de la finalul sezonului, pe care nu îl cunosc, nu fac glume, nu știu pur și simplu, nu am primit ultimele episoade, aștept o surpriză, dar relația pilon în acest sezon este cea cu fiica mea.

V-a schimbat acest rol al Comisarului Costoiu, v-a solicitat mai mult?

Evident! Când un actor face un rol, mai ales de atâta timp, asta nu e o chestie așa la care filmezi câteva scene, sunt totuși niște ani de zile pe care îi petreci făcând asta, știi cum se spune, împrumuți ceva din tine personajului dar ceea ce am descoperit eu și mi se pare absolut uluitor este că până la urmă și personajul îți  împrumută ție ceva și cred că am devenit "mai polițist" și în viața de zi cu zi! E un mod de a gândi lucrurile, încerci!  Eu sunt departe de a fi un tip  precis, ordonat, nu cred că aș fi reușit să ajung polițist decât într-un film de comedie! Dar uite că rolul ăsta m-a schimbat până și în modul în care mă uit! 

Deci acasă nu sunteți așa ordonat,  disciplinat, cum se zice?

 Absolut deloc!

Soția vă reproșează  ceva în acest sens?

Da! Mai multe! Și îmi reproșează și că muncesc  prea mult și că lipsesc prea mult, în general încerc să îmi las viața profesională la ușă... Nu sunt deloc actorul închis în camera lui și care nu ia legătură cu lumea. Acasă încerc să fiu un om cât se poate de obișnuit!

În paralel cu "Clanul" la ce mai lucrați?

Am lucrat la un film foarte interesant, american, care s-a filmat în București, "April X" se numește, unde antagonistul e Tudor Chirilă, nu a ieșit, tocmai l-am terminat de filmat.  Dincolo de personajele principale pot spune că alături de el ocupăm niște poziții destul de sus în casting, ca roluri. A fost o perioadă de filmare foarte plăcută și asta s-a întâmplat în paralel cu "Clanul", de unde oboseala.

La teatru unde vă putem vedea?

Continui să rămân la teatru, la Teatrul Bulandra unde sunt angajat dar acum mă puteți vedea la Teatrul Național din București, în spectacolul "Nora", care tocmai  a avut premiera, unde mă duc acum, și în curând la  Teatrul Metropolis, în spectacolul „Henry Johnson”, în care joc rolul principal și este un text extrem de interesant!

Mai aveți timp pentru dumneavoastră, de exemplu, să mergeți la sală, să țineți diete?

Nu! Încerc acum să mă apuc de dietă pentru că e cazul, în rest nu am timp de nimic!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net