Eliminare-șoc la Survivor All Stars! Cea mai guralivă concurentă pleacă acasă

În următoarea ediție a uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la PRO TV - „Survivor România All Stars” - noi schimbări îi vor surprinde pe telespectatori. Viperele Vesele fac ce fac și fură, din nou, startul, anunțând în exclusivitate echipa care va pierde jocul pentru imunitate și concurenta care va fi eliminată în urma duelului.

Vedeta care părăsește competiția / foto: arhiva Click!
Vedeta care părăsește competiția / foto: arhiva Click!

 Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram, anunță faptul că echipa Faimoșilor pierde jocul pentru imunitate, iar Maria Lungu va pleca acasă în urma duelului dintre ea și Alexandra Ciomag. 

Maria Lungu părăsește reality-show-ul din Republica Dominicană

Cunoscută drept una dintre cele mai vocale concurente de la „Survivor România All Stars”, Maria Lungu va fi nevoită să țină piept înfrângerii și a duratei scurte de timp (aproximativ 5 săptămâni) din cadrul competiției de la PRO TV. Alexandra Ciomag va ieși învingătoare după duel, așa cum relatează Viperele: 

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Faimoșii pierd și în această săptămână jocul pentru imunitate și după un duel cu Alexandra Ciomag, Maria Lungu va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, a fost anunțul făcut de Vipere, prin intermediul unei postări pe platforma de socializare. 

Postarea făcută pe Instagram de Viperele Vesele
Postarea făcută pe Instagram de Viperele Vesele

„Dacă o portiță s-a închis, alta se va deschide”

Maria Lungu gustă din nou din experiența dezamăgirii „Survivor”. În trecut, blondina a făcut parte din echipa Războinicilor, dar parcursul ei a fost tot unul scurt: a plecat acasă după 3 săptămâni. La scurt timp după eliminarea, Maria mărturisea în exclusivitate pentru Click!.ro. că a fost extrem de dezamăgită de întreaga experiență: 

Maria Lungu părăsește „Survivor” / foto: social media
Maria Lungu părăsește „Survivor” / foto: social media

„Faptul c-am fost prima eliminată de la Războinici nu m-a făcut să mă simt foarte bine. Chiar dacă nu aveam așteptări să ajung în finală, cred că mai duceam cel puțin o lună. Totuși, gândesc că orice mi se întâmplă este spre bine. Dacă o portiță s-a închis, alta se va deschide... una în care să mă potrivesc mai bine poate. Trebuie să recunosc că emoțiile, stresul și toate lucrurile acumulate m-au făcut incontrolabilă și irascibilă, vulnerabilă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit șansa de a vedea cum este să calc pe nisipul fierbinte Dominican. Am avut această ocazie datorită competiției și sunt extrem de mulțumită și fericită că am putut face aceste lucruri. Sunt sigură că dacă mai stăteam în competiție, aș fi ajuns să mă înțeleg cu ai mei colegi. Și aș vrea să mă felicit pentru puterea emoțională pe care am avut-o, pentru că am avut momente de slăbiciune și cred că este normal. Dar milioane de oameni nu ar face ce am făcut eu în Survivor, chiar dacă ar avea oportunitate”, ne spunea ea, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
sebastian stan trump jpg
Buscu si Hristache 1536x864 jpeg
netflix pixabay jpg
banner mioara roman catinca roman png
andreea esca sacou rosu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net