5 device-uri în trend pentru vara lui 2022

Ultima actualizare:

Suntem în 2022 și ca să fii cu adevărat la modă, pe lângă o garderobă adecvată, mai ai nevoie și de câteva device-uri care să te pună și mai mult în valoare. Este destul de dificil să stabilești o listă a dispozitivelor la modă, pentru că apar unele noi aproape în fiecare zi. Însă noi îți vom face câteva sugestii interesante.

Foto: pexels
Foto: pexels

Un dispozitiv ca acesta

În ultimii ani, fumatul clasic a fost interzis în multe spații publice, astfel că, așa cum era și firesc, au apărut alternative fără restricții. One Puff e una dintre ele, printre cele mai noi, foarte cool. One Puff este un dispozitiv de vapat de unică folosință. Acest device este deja încărcat, umplut cu lichid cu diverse arome și are un design foarte trendy.

Telefon performant

Suntem în 2022 și dacă vrei să fii la modă, trebuie să ai un smartphone performant, pentru că unul banal, de serie, te ajută prea puțin în  viața de zi cu zi. Un telefon bun are și un design care se evidențiază și îți va permite să gestionezi la parametri ridicați activitățile tale pe social media. În plus, vei avea spațiu suficient pentru aplicații diverse cu care te conectezi imediat la realitatea extrem de dinamică din zilele noastre.

Ceas inteligent

Un ceas inteligent are funcții de monitorizare a stării de sănătate şi a activităţii fizice, printre altele. În plus, dacă ești pe stradă și ai telefonul în geantă, ceasul îți va spune dacă ai primit un apel, un mesaj sau vreo notificare pe care o așteptai. Iar acestea sunt doar câteva din funcțiile pe care le vei descoperi la un ceas inteligent.

Difuzor portabil cu Bluetooth

Muzica ne ajută să ne concentrăm sau să ne relaxăm, după caz. Evident, o putem asculta direct din telefon, însă calitatea sunetului s-ar putea să fie sub așteptări. Dar cu un minidifuzor portabil cu Bluetooth problema este rezolvată. Acest dispozitiv se conectează la mobil fără fir, prin Bluetooth, dar și cu cablul audio. Este mic și îl poți lua cu tine oriunde.

Ochelari Google Glass

Sunt ochelari cu un ecran foarte mic deasupra ochiului drept. Cu Google Glass poți face fotografii și clipuri, prin intermediul unei camere controlate vocal. Pe ecranul Glass, vizibil doar pentru utilizator, pot fi afişate informaţii de care ai nevoie. Dispozitivul are nevoie de un smartphone pentru conexiunea la internet. Este un device extraordinar, despre care poți afla mai multe informații aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net