Casa ta are nevoie de un upgrade? Află cum poți oferi un aspect complet diferit locuinței tale în doar câțiva pași

Demult îți doreai să faci câteva mici schimbări, dar parcă niciodată nu era timpul potrivit pentru renovări. Trecerea anilor lasă urme, iar căminul tău nu face excepție! Pare o muncă de Sisif, dar nu e cazul să te încumeți să începi în forță. Există o serie de îmbunătățiri la care poți începe pregătirile încă de pe acum, fără prea mult tam-tam.

image

Iată câteva idei simple prin care poți moderniza aspectul exterior al casei tale

Te-ai plictisit de aspectul ponosit al spațiului de locuit? Ai fi surprins ce poți obține cu doar câteva ajustări. De ce să nu începi cu…

1. Schimbarea ușilor și a ferestrelor

Două elemente care sar imediat în evidență și pot aduce o schimbare dramatică locuinței sunt ușile și ferestrele. Există o varietate de modele din care poți alege, însă ce poate fi mai frumos decât lemnul? Este recomandat să acorzi o atenție deosebită modelului pe care îl alegi pentru ușa de la intrare. Poți opta pentru o ușă cu geamuri decorative dacă vrei să ieși un pic din tipare! Cât despre ferestre, fără niciun dubiu, înlocuirea lor poate conferi aspectul de casă nouă mult visat, însă la fel de bine poți face mici ajustări precum instalarea unor obloane sau a unor pervazuri pe care să așezi câteva plante de decor. Nimic mai simplu!

2. Un gard mai „viu”

Ce observi prima dată atunci când treci pe lângă o locuință? Ai ghicit, gardul care împrejmuiește proprietatea. În majoritatea cartierelor, parcă mai toate ar fi trase la indigo! Aceleași modele, aceleași nuanțe… De ce să nu redecorezi gardul un pic diferit? Sigur, îl poți vopsi într-o nuanță clasică pentru a obține un look fresh, dar dacă vrei să mergi într-o direcție nouă poți apela la pietrele decorative. Mergi la sigur cu pietrele albastru-cenușiu pentru gard, pe care le poți folosi totodată pentru a amenaja grădina de flori sau pentru a crea un pavaj deosebit, datorită inserțiilor sclipitoare vizibile în bătaia soarelui. Îți poți procura pietre alese manual de pe site-ul Rotanis.ro și să te apuci imediat de aranjamente!

3. Vopsirea sau placarea pereților exteriori

Nimic nu spune „casă nouă” mai bine decât mirosul și aspectul de proaspăt vopsit. Albul nu se demodează niciodată, dar poți oricând alege o culoare îndrăzneață atâta vreme cât se combină armonios cu celelalte elemente de design. Dacă vrei însă o schimbare radicală, poți opta pentru placarea pereților exteriori. Există diverse materiale pentru placaj, de la metal la piatră, însă cele mai aspectuoase și populare sunt finisajele din lemn, care dăinuie de secole.

4. Extinderea locuinței

Dacă ți-ai dorit demult propriul spațiu de relaxare, acum e timpul să-ți îndeplinești visul! Extinde-ți zona de confort și amenajează-ți propria verandă sau terasă în care să-ți petreci verile însorite. Nici un foișor nu sună rău, așa-i? Locul perfect pentru a savura un grătar bun alături de familie și prieteni. Adaugă un balansoar de grădină, o măsuță și câteva scăunele, iar decorul e complet! Dacă spațiul îți permite, poți crea și un loc de joacă pentru cei mici. Cu siguranță vor fi încântați.

Vreme trece, vreme vine, oare ce te mai reține? Profită de vremea frumoasă și începe renovările!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net