Cum să îți renovezi bucătăria cu un buget redus?

Dacă te-ai săturat de aspectul bucătăriei tale, atunci ar fi momentul potrivit să faci o schimbare. Deși este bine cunoscut faptul că renovările presupun investiții enorme din partea proprietarilor de locuințe, ai fi surprins să afli că și dacă ai la dispoziție un buget redus poți face minuni. Ai nevoie doar de o imaginație bogată preum și de o planficare atentă a sumei de bani de care dispui și cu siguranță vei reuși să transformi spațiul fără să investești o avere. 

Foto: Jean van der Meulen/Pexels.com
Foto: Jean van der Meulen/Pexels.com

Dacă vrei să ai rezultate impresionante și să schimbi aspectul bucătăriei tale ține cont de ideile de mai jos și cu siguranță vei obține rezultatele pe care ți le dorești!

·         Vopsea pentru mobilier

Cu siguranță știi cât de costisitoare este mobila, mai ales cea făcută la comandă conform spațiului de care dispui. Ce nu știi însă este faptul că poți schimba complet aspectul pieselor de mobilier pe care le ai deja în bucătărie cu ajutorul vopselei. Schimbarea culorii corpurilor din bucătărie poate contribui decisiv la o cu totul altă imagine a acestei încăperi. Tot ce trebuie să faci este să șlefuiești foarte bine fiecare bucată de lemn și să vopsești fie doar ușile, fie întreg corpul de mobilier în nuanța aleasă de tine.

·         Electrocasnice

Dacă vrei să faci economie pe termen lung prin reducerea cheltuielilor referitoare la plata utilităților atunci trebuie să știi faptul că există câteva produse electrocasnice care, pe lângă ajutorul pe care ți-l vor acorda în bucătărie, vor diminua considerabil costurile cu energia electrică sau cu apa. Dacă optezi pentru o plită incorporabilă pe gaz în loc de clasicul aragaz atunci îți vei reduce simțitor factura la energie electrică. Pe altex.ro găsești mai multe modele la prețuri accesibile. De asemenea, poți reduce și consumul de apă dacă alegi să cumperi o mașină de spălat vase care te va scăpa de grija vaselor ce se adună în chiuvetă. Contrar miturilor, aceasta consumă mai puțină apă decât spălatul manual al veselei.

·         Accesorii și decorațiuni

Dacă vrei să dai o notă de rafinament și eleganță bucătăriei tale trebuie să știi faptul că nu este obligatorie o investiție uriașă. Poți schimba mânerele corpurilor de mobilier fie cu unele de lemn pentru o atmosferă caldă, fie cu unele din porțelan pentru un aspect retro sau cu unele din fier sau oțel inoxidabil pentru un aer industrial. De asemenea, alege să înlocuiești lustra și adaugă chiar și o lampă înaltă, dacă spațiul îți permite. Optează pentru becuri cu lumină caldă dacă vrei să creezi o oază de liniște în propria ta locuință. Poți opta și pentru montarea unor benzi LED deasupra blatului de bucătărie. Acestea nu au un cost foarte ridicat însă vor avea un efect vizual plăcut asupra încăperii. În plus, dacă vrei să schimbi aspectul bucătăriei nu lăsa pardoseala goală întrucât aceasta nu creează impresia de atmosferă caldă. Optează pentru un covor care să completeze perfect tema aleasă de tine.

Ca să reușești să îmbunătățești aspectul bucătăriei tale și totodată să economisești niște bani, ține cont de sfaturile de mai sus și vei obține rezultate uimitoare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop webp
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net