OMNIASIG a lansat o nouă asigurare destinată în principal chiriașilor

Casa este locul ├«n care te relaxezi cu familia ╚Öi ├«n care vrei s─â te sim╚Ťi cel mai ├«n siguran╚Ť─â. Indiferent dac─â este proprietate personal─â sau este ├«nchiriat─â, ├«╚Ťi dore╚Öti ca bunurile tale din cas─â s─â fie ├«n afara pericolului ╚Öi s─â nu ai grija ├«nlocuirii acestora.

image

Pentru asta, cel mai mult te poate ajuta o asigurare pentru bunurile din locuin╚Ťa ta, care include ╚Öi ASISTEN╚Ü─é TEHNIC─é LA DOMICILIU, adic─â repara╚Ťii de urgen╚Ť─â* la tine acas─â, exact atunci c├ónd ai nevoie de ele: interven╚Ťie rapid─â, cu personal specializat pentru remedierea avariilor accidentale la: instala╚Ťii de ap─â, curent, gaz, centrala termic─â, geamuri, u╚Öi, sau acoperi╚Ö.

├Än plus, o astfel de asigurare de la OMNIASIG ├«╚Ťi acoper─â ╚Öi r─âspunderea ta civil─â fa╚Ť─â de ter┼úi ÔÇô vizitatori, trec─âtori ╚Öi, mai ales, vecini. De exemplu, atunci c├ónd ├«l inunzi pe vecinul de la etajul de sub tine, po╚Ťi s─â folose╚Öti cu ├«ncredere asigurarea. ╚śi toate acestea la un pre╚Ť foarte accesibil.

*personalul tehnic specializat va sosi la tine pentru efectuarea repara╚Ťiilor ├«n maxim 3 ore, dac─â stai ├«n Bucure╚Öti, sau ├«n maxim 5 ore ├«n alte localit─â╚Ťi din ╚Ťar─â.

Ce riscuri po╚Ťi s─â la╚Öi ├«n grija asigur─ârii?

Vrei s─â stai lini╚Ötit c─â orice s-ar ├«nt├ómpla cu bunurile tale din cas─â, tu e╚Öti protejat? Iat─â ce ├«╚Ťi mai acoper─â aceast─â asigurare:

┬Ě         Daunele produse bunurilor tale prin incendiu sau explozie;

┬Ě         Daunele produse de fenomene electrice (de exemplu, pene de curent) aparaturii electronice ╚Öi electrocasnice;

┬Ě         Furtul bunurilor prin efrac┼úie sau t├ólh─ârie;

Totodat─â, oferim protec╚Ťie ╚Öi mobilierului din cas─â, obiectelor vestimentare (├«mbr─âc─âminte ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte) ╚Öi altor obiecte casnice ╚Öi decorative (perdele, draperii, covoare).

╚śi nu uita ÔÇô aceast─â asigurare include ╚Öi ASISTEN╚Ü─é TEHNIC─é LA DOMICILIU ÔÇô repara╚Ťii rapide la tine acas─â, f─âcute prin personal specializat, pentru remedierea avariilor accidentale la: instala╚Ťia de ap─â, curent, gaz, centrala termic─â, geamuri, u╚Öi, sau acoperi╚Ö. Trebuie doar s─â suni la call-center-ul OMNIASIG, 021.9669, dac─â te confrun╚Ťi cu urm─âtoarele avarii:

┬Ě         La instala┼úiile de ap─â sau canalizare (spargerea, ├«nfundarea conductelor de ap─â, defectare robine┼úi);

┬Ě         La instala┼úia de ├«nc─âlzire proprie (central─â termic─â, spargerea conductelor, defectare robine┼úi), instala┼úia de gaze;

┬Ě         La u╚Öile exterioare (inclusiv blocarea) sau ferestrele exterioare;

┬Ě         La ├«ncuietori, deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea ├«n interior a cheilor de acces;

┬Ě         La instala┼úia electric─â / pene de curent.

PREȚ ACCESIBIL

Tr─âim ├«ntr-o lume care este pe zi ce trece tot mai aglomerat─â, mai agitat─â, mai plin─â de tot mai multe responsabilit─â╚Ťi. Noi ├«╚Ťi oferim ├«ns─â o solu╚Ťie foarte simpl─â, prin aceast─â asigurare, pe care o po╚Ťi ├«ncheia foarte u╚Öor ╚Öi rapid, ├«n doar c├óteva minute, chiar ╚Öi de la distan╚Ť─â, apel├ónd la orice reprezentant OMNIASIG.

Poli╚Ťa are un pre╚Ť foarte accesibil ├«n func╚Ťie de scenariul de asigurare, ├«ncep├ónd de la doar 60 lei / an ╚Öi ├«╚Ťi asigur─â lini╚Ötea ╚Ötiind c─â dac─â se ├«nt├ómpl─â ceva cu bunurile din casa ta, tu ├«╚Ťi vei putea continua via╚Ťa ╚Öi activitatea, baz├óndu-te pe OMNIASIG.  

Vrei mai multe detalii despre aceast─â asigurare sau o ofert─â personalizat─â? Scrie-ne aici ╚Öi ├«╚Ťi vom r─âspunde imediat!

#OMNIASIG

#CuToataIncrederea

www.omniasig.ro

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png