Oversize sau mulată? Ce rochie va fi în tendințe în acest sezon?

Ultima actualizare:

Această iarnă se anunță a fi una rece din cauza numeroaselor ploi care traversează întreaga țară în această perioadă.

image

Primul gând în acest caz este acela de a uita de rochiile din garderobă. Mare greșeală însă! Rochiile sunt din ce în ce mai adaptate, din ce în ce mai în tendințe în sezonul rece. Au devenit chiar un must have în garderoba oricărei fashioniste în această perioadă. Însă ce rochie alegem în sezonul rece? Oversize sau mulată? Care rochie este în tendințe în acest sezon?

Cum alegi o rochie în tendințe în acest sezon?

De mai mulți ani deja, alegerea unor rochii de sezon este din ce în ce mai grea datorită numeroaselor opțiuni existente, daorită gamei variate existente pe piață. Cu alte cuvinte, dacă cauți rochii dama trebuie să știi că misiunea ta nu va fi una ușoară. Anul acesta ai și mai multe variante la îndemână: rochia oversize sau mulată, rochia blazer  inspirată din anii 90, rochia western, rochia tricotată, rochia lungă… gama este variată. Faimoasa rochie tricotată nu este nici ea uitată. Se declină înr-un număr mare de modele pentru a se adapta tuturor femeilor. Indiferent de gusturile tale, indiferent de morfologie, cu siguranță vei găsi o rochie pe placul tău.

Rochia mulată

Asortată cu o pereche de colanți sau cu o pereche de ciorapi opaci, rochia mulată, cel mai adesea tricotată este un must have al sezonului toamnă iarnă. Rochia Karl Lagerfeld mulată este atuul perfect pentru femeile glamour. Dintr-un material de bumbac cel mai adesea, rochia mulată scoate în evidență formele doamnelor și domnișoarelor. Este ideală atât pentru femeile mai scunde cât și pentru cele mai înalte, atât pentru femeile mai slabe cât și pentru cele cu forme.

Rochia lungă

Rochia lungă se oprește de obicei deasupra genunchilor și este adesea recomandată femeilor mai înalte pentru a le pune acestora picioarele frumoase și lungi în evidență. Mulate sau mai largi, rochiile lungi se potrivesc aproape oricărei morfologii.

image

Ideal este să accesorizezi rochia lungă cu bijuterii la încheietura mâinii sau la gât pentru un efect wow asigurat. Rochia lungă se poate alege într-o singură culoare, în două sau trei culori, cu imprimeuri, dungi sau buline însă motivele exotice sunt în egală măsură preferate pentru a marca originalitatea fiecăreia.

Rochia oversize

Una din noutățile sezonului, un concept de rochie care nu este nou însă care revine în forță în acest sezon. Fie că ești fană rochiilor lungi sau scurte, rochia oversize există în două variante. Există varianta groasă și călduroasă, drept urmare perfectă pentru zilele răcoroase de iarnă și varianta mai subțire, ideală pentru sezonul de primăvară-vară.

Rochia cu gulerul rulat este o altă tendință a sezonului rece. Dacă în urmă cu doar câțiva ani gulerul rulat era considerat demodat, rochia cu gulerul rulat revine în forță. Ce poate fi mai potrivit pentru a nu-ți fi frig în sezonul rece și pentru a-ți proteja gâtul de frig? Culoarea uni este de privilegiat, de fapt este practic un must have din garderoba unei fashioniste.

La întrebarea ce rochie alegem? Oversize sau mulată? răspunsul nostru este următorul: alegerea se va face în funcție de preferințele fiecăruia. Indiferent de preferințele tale, trebuie să te asiguri de faptul că se potrivește cu morfologia ta dar și cu pantofii și cu cizmele pe care le alegi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net