Studiu Regina Maria: Un abonat la servicii medicale private merge la medic de cel puțin 7 ori pe an, la un cost de trei ori mai mic decât costul serviciilor achitate la preț de listă

Ultima actualizare:

Analizele de laborator, medicină internă, serviciile de obstetrică-ginecologie, pediatrie, ecografie, dermatologie, ORL și endocrinologie, exact baza medicinei primare și a prevenției, au fost cele mai accesate specialități medicale #peabonament. Doar în ultimul an, s-au efectuat aproape 4 milioane de vizite medicale, inclusiv medicina muncii, în locațiile REGINA MARIA.

Abonamentul medical este mai avantajos / foto: Regina Maria
Abonamentul medical este mai avantajos / foto: Regina Maria

În prezent, Rețeaua gestionează peste 776.000 de abonamente și un portofoliu de 10.000 de companii. Consultațiile și investigațiile medicale incluse #peabonament permit identificarea timpurie a unor afecțiuni potențial grave și pot crește eficiența tratamentului, reducând nivelul de stres emoțional și financiar.

Economii chiar și de 60%, #peabonament

Portivit unui studiu realizat de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, un abonat merge la medic de minimum 7 ori pe an, iar costul serviciilor este de trei ori mai mic decât dacă ar fi achitate la preț de listă.

E mai ușor și mai eficient să previi decât să tratezi. În baza abonamentului medical, un abonat economiseste în medie 60% din suma pe care ar fi plătit-o fără acesta dacă ar fi avut nevoie de 3 consultații de medicină generală și internă, setul anual de analize și 3 consultații și controale la peste 20 de specialități medicale, fără a mai lua în calcul discountul primit pentru celelalte specialități medicale.

Pentru transparentizarea costurilor și beneficiilor, Rețeaua pune la dispoziția utilizatorilor, în secțiunea „Abonamentele mele” din Contul Meu REGINA MARIA, informații despre suma economisită pe abonament pentru serviciile accesate, serviciile incluse, gratuit sau cu discount, locațiile, specialitățile și medicii disponibili. De asemenea, abonații se pot programa direct din aplicație, pot face upgrade la abonamentul deținut sau adăuga un abonament nou, pentru familie, având acces la istoricul serviciilor accesate încă de la activarea abonamentului.

Abonamentul medical susține prevenția

Clinicile Regina Maria au dat publicității un nou studiu / foto: Regina Maria
Clinicile Regina Maria au dat publicității un nou studiu / foto: Regina Maria

Raportul Starea Sănătății în Uniunea Europeană, publicat de Comisia Europeană la finalul lui 2021, arată că România ocupă locul 1 în Uniunea Europeană la numărul de decese din cauze tratabile, care pot fi evitate prin măsuri de screening, monitorizare și îngrijire a sănătății.

Datele studiului confirmă că decesele pot fi evitate în principal prin servicii de sănătate publică și de prevenție primară (analize anuale, controale periodice la medicul specialist, investigații de rutină indicate cel puțin o dată pe an).

Abonamentul medical îți oferă acces la un întreg ecosistem medical, iar #peabonament la Regina Maria ai cuprinse 90% din investigațiile recomandate anual, esențiale pentru prevenție, servicii acoperite total sau cu reducere semnificativă într-o rețea națională, cu peste 3000 de medici și 400 de clinici.

Beneficii #peabonament

Pe lângă acces la un întreg ecosistem medical care cuprinde peste 400 de clinici și peste 3000 de medici din toată țara – medici disponibili în 48 de ore pentru consult, un abonat REGINA MARIA beneficiază de tehnologie medicală modernă și instrumente digitale eficiente care să ajute pacientul să aibă acces la toate informațiile necesare, la un click distanță.

#peabonament pacienții se pot programa singuri la medicul dorit, pot beneficia de consultație medicală online, chiar si a doua zi de la programare, de oriunde în Clinica Virtuală, pot achita online facturile sau accesa istoricul medical din ultimii peste 15 ani.

În situații imprevizibile, abonații Rețelei au acces în Camera de Gardă, dar și Hotline medical 24/7, la orice oră din zi sau din noapte.

Conform rezultatelor studiului Starea de bine a românilor, realizat în 2022 de Rețeaua de sănătate Regina Maria și D&D Research, aflăm că Sănătatea este aleasă pe primul loc de 90% dintre români în ceea ce privește impactul asupra calității vieții. În acest context, beneficiile unui abonament medical atrag confortul si controlul de care fiecare pacient are nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net