TOP 3 idei simple de ţinute cu blugi

Blugii se număra printre cele mai faimoase piese de îmbrăcăminte din lume. Aceştia sunt un simbol al ţinutelor lejere, simple, iar în ultimii ani au devenit o piesă ce se poate integra chiar şi în outfit-uri elegante.

Blugii sunt în topul preferințelor în ceea ce privește alegerile vestimentare / foto: emag.ro
Blugii sunt în topul preferințelor în ceea ce privește alegerile vestimentare / foto: emag.ro

O garderobă nu este niciodată completă fără cel puţin o pereche de blugi. Dacă îţi doreşti libertatea de a alcătui cât mai multe ţinute, atunci cel mai bine este să ai în dulap în jur de trei sau patru perechi de jeanşi.

Atunci când alegi jeanşii, trebuie să ştii că „less îs more” sau „mai puţin înseamnă mai mult”, adică nu ai nevoie de modele ţipătoare. Nu opta niciodată pentru blugi foarte rupţi, cu cristale, desene sau inserţii, dacă îţi doreşti ţinute feminine şi fine.

Ca să îţi fie mai uşor ca niciodată să alcătuieşti ţinute cu jeanşi, am pregătit pentru tine TOP 3 idei simple de astfel de outfit-uri:

Jeanşi boyfriend şi maiouri colorate

Dacă îţi doreşti o ţinută lejeră de vară sau primăvara, optează pentru o pereche de jeanşi boyfriend. Acest tip de blugi are un croi lejer, dar în acelaşi timp curat, astfel încât să cadă perfect pe lungimea piciorului. Cea mai simplă alegere o reprezintă blugii tip boyfriend din denim deschis. 

Din nou, un design curat, fără rupturi, inserţii sau desene este de preferat. Asortează blugii cu maiouri simple, din satin sau bumbac, în diverse culori. Pentru o ţinută fără culori ţipătoare, alege bej său alb. 

Accesorizeaza ţinută cu o cămaşă lejeră albă, dacă vremea nu este destul de caldă pentru maiouri, dar şi cu bijuterii fine. Lanţurile din argint sau aur lungi sunt bijuteriile perfecte pentru o astfel de ţinută.

Încălţămintea alege-o în funcţie de stilul personal, Adidaşii albi sau negri, tenişii, sandalele simple cu talpa joasă, toate sunt potrivite pentur un astfel de look lejer.

Jeanşi skinny şi geacă de piele

Blugii skinny sunt un model clasic de jeans, care se poartă de zeci de ani şi se va purta în continuare pentru mult timp de acum înainte. Este esenţial că blugii skinny să fie mereu mărimea potrivită, altfel ţinuta va fi compromisă. Jeanşii skinny care sunt prea lungi, atârna sau cad de pe tine nu vor arăta niciodată cool.

Pentru o ţinută simplă, dar de efect, asortează jeanşi skinny din denim albastru închis sau negru cu o geacă de piele. Geacă de piele trebuie să fie neagră, din piele naturală sau piele ecologică. Poţi opta pentru o geacă cu inserţii metalice, însă nu alege geci cu desene sau aplicaţii precum cristalele ori perlele.

În partea de sus vei mai avea nevoie de un tricou cu decolteu în V, uşor lărguţ. Nu alege tricouri care stau foarte mulate pe tine, deoarece efectul vizual nu va fi extraordinar şi nici tu nu te vei simţi super comod. Un tricou alb, gri sau roz prăfuit este alegerea ideală.

Dacă îţi doreşti să adaugi şi câteva bijuterii pentru a accesoriza ţinută, optează pentru brăţări din argint. De asemenea, bijuteriile din aur sunt şi ele o opţiune bună, însă ai grijă să nu încarci prea mult ţinuta.

Jeanşi boot cut şi ciocate

Jeanşii boot cut, după cum le spune şi numele, sunt uşor evazaţi, pentru a fi purtaţi uşor cu cizme de diverse feluri. Precum jeanşii skinny sau cei drepţi, modelul boot cut este unul faimos în lume, ce se poartă încă din anii ’80.

Pentru o ţinută de toamnă, iarnă sau primăvară uşor de realizat, asortează jeanşii boot cut din denim albastru cu un pulover subţire cu dungi. Cele mai cool combinaţii de dungi sunt cele uşor de asortat, cu alb şi negru, alb şi bleumarin sau bej şi bleumarin. În picioare, optează pentru ciocate din piele sau piele întoarsă în culoarea preferată.

Aceasta ţinută merge perfect cu o geantă shopper şi câteva bijuterii fine fără pietre.

Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a crea ţinute simple, dar fine şi elegante cu ajutorul blugilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net