Coreea de Nord. Femeile, pedepsite în plină stradă pentru că poartă blugi

Coreea de Nord a pus piciorul ├«n prag, iar acum s-a pozi╚Ťionat ├«mpotriva pantalonilor str├óm╚Ťi de blugi ╚Öi a tunsorilor considerate ÔÇ×la mod─âÔÇŁ, ├«ntr-o mi╚Öcare ├«n care statul autoritar ├«ncearc─â s─â le interzic─â, fiind rezultatul influen╚Ťei periculoase a culturii Occidentale.

Kim Jong Un, vizită oficială în Rusia jpeg
Kim Jong-un, conduc─âtorul Coreei de Nord

Coreea de Nord, care a fost puternic izolat─â de lumea civilizat─â, ╚Öi-a intensificat testele de rachete balistice, ├«n ultimul an, ca r─âspuns la o posibil─â amenin╚Ťare din partea Vestului decadent. 

Pe l├óng─â ÔÇ×amenin╚Ťarea militar─âÔÇŁ, se pare c─â Coreea de Nord pl─ânuie╚Öte s─â lupte ╚Öi ├«mpotriva modei occidentale, deoarece Kim Jong-un nu este mul╚Ťumit de felul ├«n care ├«mbr─âc─âmintea capitalist─â e aleas─â ├«n schimbul portului tradi╚Ťional. 

Kim Jong-un, liderul care încearcă să fie la modă, e împotriva blugilor și frizurilor occidentale

Chiar dacă, recent, dictatorul nord-coreean a fost văzut purtând jachete de piele, guvernul a început să aplice măsurile necesare pentru a lupta împotriva capitalismului, considerând că individualismul este mâna Occidentului.

Cite╚Öte ╚Öi Povestea traumatizant─â a unei femei soldat din armata lui Kim Jong Un: abuzuri sexuale ┼či avorturi f─âr─â anestezie

De data aceasta, în colaborare cu Liga Tineretului Patriotic Socialist, acesta afirmă că stilul frizurii și îmbrăcămintea trebuie să fie în ton cu cele dictate de către Guvern.

A╚Öadar, autorit─â╚Ťile nord-coreene au ├«nceput s─â opreasc─â, complet la ├«nt├ómplare, persoane pe strad─â, ├«n special tineri, pentru a le inspecta telefoanele mobile. Dup─â ce ace╚Ötia au fost opri╚Ťi de poli╚Ťia din Phenian, organele de ordine verific─â ca tinerii s─â nu aib─â apeluri, mesaje text sau chiar melodii sau videoclipuri ce nu corespund cu valorile promovate de Coreea de Nord. 

Aceste inspec╚Ťii au ├«n spate num─ârul tot mai mare de persoane, ├«n special tineri, care au ├«nceput s─â adopte valorile occidentale. 

Potrivit unei surse din partea publica╚Ťiei Daily NK, asemenea verific─âri au avut loc, ├«n trecut, ├«n mod frecvent, ├«n cadrul liceelor, universit─â╚Ťilor, dar ╚Öi ├«n cadrul organiza╚Ťiilor de tineret de la locul de munc─â. 

├Än schimb, astfel de verific─âri, ├«n mijlocul str─âzii, sunt neobi╚Önuite pentru guvernul de la Phenian. Recent, femeile care p─âreau ,,dubioase", purtau blugi ╚Öi aveau tunsori moderne, au fost oprite ├«n plin─â strad─â de autorit─â╚Ťi, care le-au verificat telefonul ╚Öi le-au supus unui interogatoriu. 

Coreea de Nord, printre ultimele state declarate ÔÇ×comunisteÔÇŁ

Coreea de Nord este printre ultimele ╚Ť─âri ce se declar─â comuniste, fiind profund izolate de lumea occidental─â din cauza nerespect─ârii drepturilor omului, dar ╚Öi din cauza retoricii periculoase ce au ├«n vedere armele de distrugere ├«n mas─â. 

Vezi ╚Öi Kim Jong-un ┬źsparge┬╗ 402.210 $ pe an ca s─â nu-i putrezeasc─â tat─âl

├Än acest moment, persoanele ce ├«ncearc─â s─â plece din Coreea de Nord (╚Öi nu au un pa╚Öaport care s─â permit─â acest lucru) sunt executa╚Ťi sau trimi╚Öi ├«n lag─ârele de munc─â for╚Ťat─â.

stanga
dreapta
kim jong un si sotia
kim jong-un-si-prezentatoarea
kim jong un jpg
kim jong un 4 jpg
kim jong un 2 jpg
7 kim jong un jpg jpeg
2 kim jong un mai slab jpg jpeg
9 sotia lui kim jong un 8 jpg jpeg
kim jong un sotie5 jpg
kim jong un sotie6 jpg
kim jong un sotie4 jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg