Cele mai bune poziții pentru sexul în mașină

Ultima actualizare:

Cu toții ne aducem aminte de scena super sexy din filmul „Titanic”, nu-i așa? Ei bine, să faci sex în mașină nu e tocmai ușor, mai ales dacă ai o „buburuză” de oraș, sau dacă ești o persoană destul de înaltă, care abia stă confortabil în mașină chiar și pentru drum.

Ei bine, specialiștii au luat în considerare toate detaliile și au elaborat un top al celor mai bune poziții pentru a face sex în mașină, în speranța că toți adulții se vor simți din nou adolescenți, măcar pentru câteva momente. O schimbare de peisaj e mereu binevenită, mai ales în relația de cuplu, unde patul devine, la un moment dat, prea anost și plictisitor.

Vezi și: Sexul în aer liber, scapă de rutină cu aceste sfaturi pentru momente incitante în doi

Cum să faci sex comod în mașină? Misiunea imposibilă s-a simplificat considerabil

Dacă nu ești amator al senzațiilor tari și să faci amor în natură nu e pentru tine și dacă nu-ți dorești neapărat să cheltui o sumă mult prea mare de bani pe o noapte fierbinte la hotel, e momentul să iei cheile de la mașină și să te pregătești pentru o experiența care întrerupe monotonia și crește adrenalina.

Totuși, sexul în mașină poate deveni destul de inconfortabil având în vedere spațiul limitat de care dispui. Fără alte adăugiri, haideți să purcedem spre împlinirea fanteziilor și să descoperim împreună cele mai comode poziții de făcut sex în mașină, de la care promitem că nu te alegi cu vreun cârcel sau vânătăi nedorite. Pentru explicațiile complete, poți intra AICI

Citește și: Ce își doresc femeile cu adevărat în dormitor. Dezvăluiri picante!

Top cele mai bune poziții pentru sex în mașină

1.       Compressed cowgirl- dacă poți să rabatezi bancheta din spate, poziția asta e un game-changer, căci îți permite să... respiri. Ai spațiul necesar pentru a te desfășura și, pe lângă asta, permite apropierea dintre parteneri și la propriu, dar și la figurat.

2.       Doggy door- dacă ești într-o zonă în care e foarte puțin probabil să treacă oameni și să te surprindă în mijlocul actului, atunci poți da frâu liber imaginației. Deschide ușa de la mașină, iar bărbatul va sta poziționat în dreptul portierei. Totuși, intimitatea e importantă în felul ei. Metoda asta nu funcționează doar pentru poziția „doggy”, ci pentru orice altă poziție în care simți că ai nevoie de spațiu pentru a te dezlănțui!

3.       Saddle Straddle- similară cu prima poziție, doar că pe scaunul pasagerului. Lasă-l pe spate cât de mult poți, iar apoi mișcă-te în voie. Avantajul e aceasta e una dintre puținele poziții în care niciunul dintre parteneri nu trebuie să stea întins sau, după caz, în picioare.

4.       Road head- cred că poziția asta nu mai are nevoie de introduceri! Indiferent de sexul șoferului, pasagerul îi poate oferi plăcere fără prea mult efort. Totuși, recomandat este să amânați sexul oral până la destinație sau la popas și nu să începeți actul în timp ce mașina este în mers.

5.       Compressed reverse cowgirl- femeile la putere! Din această poziție, femeia poate controla ritmul, mișcările și viteza. Este o altă variantă care poate fi... variată: bărbatul poate sta pe spate, în șezut, în timp ce femeia își poate poziționa picioarele pe perna de la scaunul mașinii, pe picioarele bărbatului sau între ele.

Nu rata: 5 trucuri erotice esențiale! Îmbunătățește-ți performanțele sexuale și învață să-ți satisfaci partenerul

Poziții ușoare, perfecte pentru o sesiune fierbinte de amor

6.       Junk in the Trunk: dacă ai un portbagaj spațios, poziția asta e absolut genială! Dacă se rabatează și bancheta din spate, atunci ai prins jackpot-ul. Ai suficient spațiu pentru a-ți da frâu liber imaginației și funcționează cam așa- femeia se pune în portbagaj în timp ce bărbatul, dacă e curajos, stă în picioare în fața lui. Din acest punct, distracție plăcută!

7.       Poziția misionarul: aici „logistica” e puțin mai complicată. Adică, e nevoie să lași pe spate toate scaunele din mașină, să te întinzi confortabil pe spate și să te bucuri de cele ce urmează. E o poziție care conferă senzualitate și care permite săruturile, contactul vizual și... multe altele.

8.       Masturbare reciprocă: dacă vrei să faci sex în mașină, dar găsirea poziției perfecte duce la un proces mult prea complicat, atunci mută-te cu partenerul pe bancheta din spate, renunțați la pantaloni și la inhibiții și ajungeți în punctul de plăcere maximă fără a face, de fapt, sex.

9.       Sideways 69- poate că intuitiv, această poziție are același scop precum clasica „69”, doar că partenerii stau pe o parte.

10.   Suv Spooner- la final, pentru posesorii mașinilor spațioase, am pregătit una dintre cele mai confortabile poziții. Lasă bancheta pe spate, roagă-ți partenerul/a să se așeze pe o parte, în poziția de „cuddling” și bucură-te de moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net