„Am făcut sex cu tatăl iubitului meu și am rămas însărcinată. Acum nu știu cine e tatăl copilului”. Mărturisirile șocante ale unei tinere

O tânără a făcut greșeala vieții sale! Tânăra și-a înșelat iubitul cu socrul său, adică tatăl bărbatului. Pe lângă asta, femeia a rămas însărcinată și nu știe care dintre cei doi este tată copilului. Mărturisirile sale șocante au uimit o lume întreagă și mulți au condamnat-o pentru ceea ce a făcut, însă acum femeia cere disperată ajutor! Iată ce i-au spus specialiștii.

Mărturisirile șocante ale unei tinere
Mărturisirile șocante ale unei tinere

Mărturisirile șocante ale unei tinere

Minciuna are picioare scurte, iar ceea ce a făcut această tânără are consecințe grave. Este vorba la mijloc, până la urmă, de un copil, care provine dintr-o relație interzisă. Tânără a povestit totul specialiștilor și așteaptă o îndrumare.

„Am făcut cea mai mare greșeală din viața mea și am făcut sex cu tatăl iubitului meu, și am rămas însărcinată. Acum nu știu care dintre ei este tatăl copilului. Partenerul meu are 29 de ani, iar eu am 28 de ani. Suntem împreună de trei ani.

Întotdeauna m-am înțeles bine cu familia lui și, când a plecat la facultate pentru a se pregăti ca ofițer de poliție, m-au invitat să locuiesc cu ei, ca să nu rămân singură în apartament. M-am integrat imediat și am ajutat la gătit și la cumpărături.

După o lună, am început să observ că socrul meu mă privea destul de des în liniște și, când se uita la mine, aveam fluturi în stomac. Soacra mea lucra în ture ciudate, deoarece era îngrijitoare, iar eu mă trezeam petrecând mai mult timp singură cu tatăl iubitului meu. Îmi era teribil de dor de prietenul meu și nu știu ce era în neregulă cu mine, dar am început să am fantezii cu tatăl lui.

Într-o seară de vineri, eram singuri în casă, iar la televizor a rulat un film foarte sexy. A fost ciudat să mă uit la el cu el și am simțit că suntem un cuplu. Când a venit timpul să mă culc, am folosit baia și apoi m-am dus în camera mea, sperând că va intra. Nu puteam să dorm și, când am auzit un zgomot în fața ușii mele, m-am dus să investighez. Socrul meu stătea acolo. Fără să ezite, l-am tras înăuntru și am făcut sex pasional. Dar imediat ce am terminat, parcă vraja s-a rupt și am regretat profund că l-am înșelat.

A doua zi, eu și tatăl său am vorbit și am convenit că nu vom mai permite ca așa ceva să se întâmple vreodată. Părea să se simtă la fel de rău ca și mine. Dar acum am descoperit că sunt însărcinată și nu pot fi pe deplin sigură cine este tatăl. Nu știu ce să fac.”, a spus tânăra  potrivit The Sun.co.uk.

Ce o sfătuiesc specialiștii

Sfatul specialistului nu a întârziat nici el să apară. Înainte de toate, tânăra a fost sfătuită să se hotărască dacă își dorește să ducă la bun sfârșit această sarcină.

„În primul rând, trebuie să vă decideți dacă doriți să continuați această sarcină înainte de a vă gândi să vă împărtășiți îngrijorările fie cu prietenul, fie cu socrul dumneavoastră. Dacă sunteți hotărâtă să mergeți mai departe, puteți face un test ADN după nașterea copilului pentru a stabili cine este tatăl.

Cu toate acestea, dacă vă decideți să aveți acest copil, vă rugăm să luați în considerare faptul că s-ar putea să vă confruntați cu riscul de a-l crește singură pe cel mic. Pentru că, chiar dacă încercați să vă ascundeți infidelitatea, acest tip de secrete de familie ies adesea la iveală într-un fel sau altul. Aveți multe de luat în considerare și cu siguranță v-ar ajuta să discutați despre opțiunile dumneavoastră cu un consilier.”, i-a spus specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net